Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćna mora

Nepropisno parkirao pa mu pauk dignuo automobil, a onda im ispao!

Automobil ispao s pauka
Foto: YouTube
04.05.2019.
u 22:39

Građane Niša nasmijala je nevjerojatna scena na ulici kada je vozilu za dizanje nepropisno parkiranih automobila ispalo vozilo koje je trebao "odnijeti"

Na ulicama Niša nesvakidašnja pojava. Nakon što je netko ostavio automobil na nedozvoljenom mjestu ubrzo su došli zaposlenici "pauka" obaviti svoj posao.

No, djelatnici nisu baš marljivo obavili svoj posao pa su vozilo pričvrstili samo jednim dijelom. Sve je to rezultirao time da je automobil gotovo ispao s "pauka" i visio na jednu stranu. Prolaznici nisu čekali i odmah su izvadili kamere i snimili nevjerojatne scene.

Ne zna se kolika je šteta na kraju bila ni kako je cjelokupni slučaj završio, no građani Niša su sve to popratili sa šalom i smijehom.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dovidovic
dovidovic
23:57 04.05.2019.

Svašta.

LU
Lukapapa1
07:23 05.05.2019.

A zasto uporno svaki dan imamo par clanaka o srbima malo slovo. Zasto. I televizija sa svojim prijenosima vijesti iz srbije koje se tice samo njih i radikale koji velicaju malu srbiju. Zasto nas to ne sakrijete skroz a ne primitivce nam stavljate za isti stol s nama. Bam

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:55 05.05.2019.

večernje novosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije