Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA SE IZVUKAO

Psihijatar Vukušić otkrio detalje svoje borbe s koronom pa žestoko opleo po Buriloviću i Borasu

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
12.02.2021.
u 11:01

Vukušić se više godina bori s kroničnom leukemijom. Bolest je pod kontrolom, ali kao takav spada u rizičnu skupinu. Unatoč tome, kaže da mu nikada nije palo na pamet tražiti da se cijepi preko reda

Psihijatar Herman Vukušić, koji je zbog koronavirusa hospitaliziran u zagrebačkom KB-u Dubrava, na svom je Facebooku podijelio nove "zapise iz bolesničke postelje", kako ih sam naziva. Ovaj put napao je predsjednika HGK Luku Burilovića i rektora zagrebačkog Sveučilišta Damira Borasa zbog cijepljenja preko reda, poručivši im da su "od njihovih postupaka ljigavija samo njihova objašnjenja".

Otkrio je da mu je jučer napravljen CT pluća koji je pokazao kako mu je oštećeno više od 50 posto plućnog tkiva, uz omanji perikardijalni izljev. – Ukratko, izvukao sam se kroz ušicu igle – ističe Vukušić.

Vukušić se više godina bori s kroničnom leukemijom. Bolest je pod kontrolom, ali kao takav spada u rizičnu skupinu. Unatoč tome, kaže da mu nikada nije palo na pamet tražiti da se cijepi preko reda.

KORONA DNEVNICI (V) Dragi FB prijatelji i šira hrvatska javnosti, eto mene opet sa mojim zapisima iz bolesničke...

Objavljuje Herman VukušićČetvrtak, 11. veljače 2021.

 

"Cijelo vrijeme do odlaska na liječenje radio sam na Klinici za psihijatriju i psihološku medicinu na Rebru, vodio dnevnu bolnicu u kojoj su bili i mnogi pacijenti koji su preboljeli koronu. I nikada mi nije palo na pamet tražiti da se cijepim preko reda. Ovo pišem u svjetlu ljigavih postupaka predsjednika HGK Luke Burilovića i rektora zagrebačkog Sveučilišta Damira Borasa i njegove bolje polovice koji su se cijepili preko reda.

Od njihovih postupaka ljigavija su samo njihova objašnjenja. Boras veli da se, eto, slučajno zatekao na Stomatološkom fakultetu kada se osoblje cijepilo, ostalo je par doza, pa "da se ne baci". Po svojoj gluposti i amoralnosti jedino slično objašnjenje za ovakav nemoralni postupak javne osobe jest ono "predsjednika" Zorana Milanovića koji je išao u glasoviti klub u Slavonskoj "da se hrana ne baci".

Burilović (koji se u međuvremenu pokušava posuti pepelom za svoj grijeh) usudio se u svojem opravdanju pozvati na status hrvatskog ratnog vojnog invalida. Dragi moj predsjedniče HGK, s obzirom na to da ste javno iznijeli svoje dijagnoze, dopustite mi da Vam kao osoba koja se 30 godina bavi zdravljem hrvatskih branitelja kažem da je trenutačno na tisuće HRVI-ja koji su prioritetniji za cijepljenje od Vas!" piše Vukušić pa napominje da se sve to događa u vrijeme usporene isporuke cjepiva.

– Ovakvi amoralni postupci ne zaslužuju "istrage i očitovanja" (da, dragi Vili, ovo ide tebe) već automatske sankcije i ostavke na sve javne dužnosti!!!!! – smatra Vukušić.

– Novi sojevi korone su pred vratima i vrijeme je za državničko-diplomatsku ofenzivu u kojoj se mora misliti na zdravstvene interese hrvatskih građana bez kompromisa i sužanjskog odnosa prema Bruxellesu – zaključuje Vukušić.

Komentara 32

PR
prekopakra
00:39 13.02.2021.

Gospon Vukušić, čestitam na izreci: " Od njihovog opravdanja, samo je ljigaviji njihov postupak".

MA
Matrix5
19:39 12.02.2021.

Ak je ovaj komentar dr Vukusica iskren i probudi usnuli narod da ne laprdaju sam na kavicama i koluarima,vec istupe i opletu gadljive nepostene i korupirane pojedince pred javnosti,svaka cast

BA
bardonkaldian
19:10 12.02.2021.

Vukušić-svjetlo na kraju tunela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije