Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sklonište utinja
Povratak na članak

Psi izlaze pothranjeni, uplašeni i bolesni, inspekcija ne nalazi nepravilnosti

Udomljeni štenci jedva stoje na nogama od gladi, puni su unutranjih parazita, a svi udomljeni u posljednjih mjesec dana uginuli su

Komentari 2

AU
andrea.urch.1
05:47 11.06.2016.

Vladimir Petrić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i trgovinu poljoprivrednim proizvodima d.o.o., u čijem je vlasništvu i sklonište. Kaže da mu se udomitelji nisu žalili na nikakve probleme. Ja vam monustrumu kažem da besramno lažete jer pas kojeg smo udomili nije bio čipiran , bio je izgrižen , sav u ranama podhranjen. Snaći će vas kazna Božja za šaku škuda kad tad. Stitite se očito je preveliko vrhnje koje ubirete skriveno iza krinke mi smo sklonište. Vaša je ustanova sramotni šinteraj. Govorim jer sam sama svjedočila ulaskom u to stratište za pse .

VL
Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:29 12.06.2016.

Fakat je da smo primitivni balkanci i trebat ce nam jos najmanje 100 godina da se promijenimo. Hrvatska je clanica EU, ali osim love nije nista preuzela od zapadne europe u cijim sklonistima za zivotinje vlada red i mir i zivotinje se njeguju i za njih se optimalno brine....u nekim hrvatskim sklonistima za zivotinje "rade" ljudi koi se na njima izivljavaju...trebamo jacu kontrolu tih "sklonista" ....a i postene kazne za one koji zivotinje muce i ubijaju. I jos nekaj: Zastita zivotinja pocine u porodici, u djetinjstvu, treba se djecu odmalena uciti da su zivotinje Bozja bica i da trebaju nasu zastitu i pomoc....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.