Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAROD ODLUČUJE'
Povratak na članak

Prvo potpisi pa ocjena ustavnosti

Bila referendumska pitanja ustavna ili ne, državni službenici nikako neće moći izbjeći provjeru prikupljenih potpisa.

Komentari 13

Avatar Retardo
Retardo
21:09 08.06.2018.

Najbolje da posao brojanja daju ofucanoj udbašini Božinoviću, koji se već dokazao u matematici kad je izračunao da na Trg bana Jelačića stane 16 ljudi. Ako taj ne utvrdi da nema dovoljno potpisa, neće nitko.

VL
GO
goran2hr
21:36 08.06.2018.

Ustavnim sudom (a i ostalim sudovima na svim razinama) trebao bi se pozabaviti jedan referendum. Pa tako, da suce bira narod izborima, na određeni mandat. Ovako radi se o ispolitiziranoj ekipi lijevih liberala, koja na položaj dolazi putem dogovora dvije frakcije KPH i dalje je sve jasno i predvidljivo. Pa tako oni prije nego što presude, pomisle, tko je to mene doveo na poziciju? Hrvatski narod ili HDZ-SDP koordinacija? Onda se sjete i dalje je sve lako....

VL
DU
Deleted user
23:12 08.06.2018.

Nitko ne smije manipulirati referendum. Ako se ispriječi kakav neprimjereni članak ustava mjenjati ćemo ustav opet Referendumom. Nitko nije iznad volje hrvatskog naroda u vlastitoj zemlji.

VL
BE
beitsche
21:24 08.06.2018.

Paraziti koji generacijama zive na racun naroda traze elegantno rijesenje da ostanu na svojim toplim foteljama...pa kad pokusate da ih maknete iz fotelja onda vam prisiju etiketu.a dok vi uvjerite druge da ste nevini tvoje je vrijeme vec odavno proslo

VL
ZW
zweistein
09:27 09.06.2018.

stara boljševička: nije bitno tko glasa, bitno je tko broji!!!!!!!!

VL
DR
Drmiha
22:03 08.06.2018.

ako ne prebrojite listice brojat ce te demonstrante. Dosta je vise

VL
NE
nevjerujženikojalaže
23:23 08.06.2018.

zar je moguće da se u hrvatskoj ne može održati običan referendum ? koliko spletki i zapreka to nije normalno.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:01 09.06.2018.

Kada ćete pročistiti svoje redove ustavni suci? Lagani dogovor 5 vaših i 5 naših pa tako imamo onda Pipl mast Trast As, plagijatore, primatelje mita austrijskih banaka, da ne nabrajam dalje dno dna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.