Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENIJA PODIJELJENA
Povratak na članak

Prvi 'uniseks' zahodi izazvali polemike: To je 'simbolička kastracija' muškog roda

Osim toga, iskustva iz inozemstva već ukazuju na to da uvođenje bespolnih toaleta, garderoba i tuševa izaziva masu problema vezanih za pravo na privatnost, piše konzervativni portal.

Komentari 4

Avatar kozorog
kozorog
14:51 24.01.2020.

teror manjine, i to jako sitne, brojčano zanemarive, se počeo pojačavati. ako si se odredio po pitanju svojeg 'roda', onda prihvati sve lijepo i loše što to nosi. ja ću na kraju svog radnog vijeka promijeniti svoj 'rod', i bit ću žena, i tražiti ću uvjete za umirovljenje za žene! i naravno, tražiti da mi se uračunaju sva djeca koja imam i koju ću još imati, ako se ohrabrim! zapamtite da kotač kojeg su političari zavrtili neće ići samo u korist ovih manjina, koje inače nitko i ne ugrožava, al one na račun isticanja svojeg, hm, statusa, traže i dobivaju nemjerljivo veća prava i povlastice od 'regularnih' osoba.

VL
DU
Deleted user
14:36 24.01.2020.

U zahodu bez pisoara, pomokriti se na pod.

VL
JO
jorgen
13:20 24.01.2020.

"Imamo mnogo transrodnih osoba" - ma da? Koliko? Ajde, izađite s brojkama, lažovi! Psihički poremećeni pojedinci koji su zasjeli na vrhove izdašno financiranih "udruga" umjetno stvaraju problem kojeg zapravo nema - jer radi se tek o ponekom psihički nestabilnom pojedincu koji traži da se svijet prilagodi njegovim anomalijama. GARANTIRAM da se tzv. "problemi" navedeni ovdje ne tiču 99% stanovništva! Radije se pozabavite olakšanim pristupima invalidima, njih je neusporedivo više od ove bolesne, a glasne zanemarive manjine!

VL
NK
Najam krova
13:58 24.01.2020.

S curicom u istu kabinu, tko može biti protiv?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.