Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori za EP
Povratak na članak

Prvi rezultati u nedjelju, 26. svibnja tek poslije 23 sata

U Europskoj se uniji najkasnije zatvaraju biračka mjesta u Italiji i to u 23 sata, zato se rezultati izbora ne smiju objavljivati prije nego se ona zatvore, pojasnio je DIP

Komentari 3

Avatar Tračalo
Tračalo
10:23 17.05.2019.

Povijesni izbori. Hrvati na nogama, jedva čekaju rezultate. Više ništa neće biti kao prije.

VL
Avatar babas
babas
13:38 17.05.2019.

Sve ankete govore o velikoj pobjedi HDZa sa oko 35% glasova i 6 mandata. SDPu 3, ŽZ,amsterdamskoj i Mostu po 1 mandat. Moja prognoza je HDZ 3 do 4 mandata,SDP 3,Živi zid 2,Amsterdamska,Most i NHR-HSP po 1. HDZ bi lakoo mogao izgubiti i četvrti mandat od suca Kolakušića ili Marijane Petir. U Hrvatskoj HDZ neće dobiti niti 20%,ali taj četvrti mandat će mu vjerojatno donijeti dijaspora,iako i tamo drastično gubi potporu,masa birača mu prelazi u NHR i suvereniste.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:06 17.05.2019.

gubitak vremena i novaca...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.