Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prvi radni dan ministrice Obuljen: Isplate u kulturi više neće kasniti

- Treba staviti naglasak na to da sva vijeća odrade svoje poslove na vrijeme i da se ugovori za sve korisnike za sljedeću godinu realiziraju odmah u siječnju - rekla je Obuljen Koržinek
24. listopada 2016. u 12:10 24 komentara 956 prikaza
Nina Obuljen Koržinek
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek prvoga radnog dana nove vlade istaknula je da više neće biti kašnjenja u isplatama u kulturi, kako bi svi koji rade u kulturi odmah na početku godine znali s kojim sredstvima raspolažu, te kao prioritet navela izradu proračuna za sljedeću godinu.

Nina Obuljen Prihvatljiva i desnici i ljevici Hasanbegovićeva nasljednica: I Milanović i Josipović htjeli su u svom timu Ninu Obuljen Plenković Hasanbegović Milan Ivkošić Da bi se razlikovao od 'ekstremista', Plenković se pokazao – za crvene spreman!

"Izrazito sam nezadovoljna činjenicom da su se zadnjih pet godina događala velika kašnjenja u isplatama. Toga više neće biti. Apsolutni je prioritet da svi ljudi koji rade u kulturi što ranije, odmah na početku godine znaju s kakvim novcem raspolažu", rekla je novinarima nova ministrica kulture dodavši da se proračun za kulturu sigurno neće smanjivati.

Sada najprije treba završiti ovu godinu, vidjeti sve ugovore i programe kako bi se oni realizirali, te staviti naglasak na to da sva vijeća odrade svoje poslove na vrijeme da se ugovori za sve korisnike za sljedeću godinu realiziraju odmah u siječnju, a napravit ćemo i podlogu za strategiju razvoja kulture da znamo gdje počinjemo od siječnja", rekla je Obuljen Koržinek.

>> 'Ne mogu zamisliti koaliciju SDP-a i HDZ-a jer ne znam što je HDZ. Je li HDZ Kujundžić ili Nina Obuljen?'

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • kunigunda:

  izjava dana , paraziti , stjenice i krpelji trljaju ruke stiže lova , lova do krova

 • Avatar Mihael1
  Mihael1:

  Nemoj nikako zaboraviti Pupija , Documentu a pogotovo ne antifašiste!

 • tajgan:

  "Danska" produkcija može nastaviti gdje je stala. fino.......