Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prvi radni dan ministrice Obuljen: Isplate u kulturi više neće kasniti

- Treba staviti naglasak na to da sva vijeća odrade svoje poslove na vrijeme i da se ugovori za sve korisnike za sljedeću godinu realiziraju odmah u siječnju - rekla je Obuljen Koržinek
24. listopada 2016. u 12:10 24 komentara 956 prikaza
Nina Obuljen Koržinek
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek prvoga radnog dana nove vlade istaknula je da više neće biti kašnjenja u isplatama u kulturi, kako bi svi koji rade u kulturi odmah na početku godine znali s kojim sredstvima raspolažu, te kao prioritet navela izradu proračuna za sljedeću godinu.

Nina Obuljen Prihvatljiva i desnici i ljevici Hasanbegovićeva nasljednica: I Milanović i Josipović htjeli su u svom timu Ninu Obuljen Plenković Hasanbegović Milan Ivkošić Da bi se razlikovao od 'ekstremista', Plenković se pokazao – za crvene spreman!

"Izrazito sam nezadovoljna činjenicom da su se zadnjih pet godina događala velika kašnjenja u isplatama. Toga više neće biti. Apsolutni je prioritet da svi ljudi koji rade u kulturi što ranije, odmah na početku godine znaju s kakvim novcem raspolažu", rekla je novinarima nova ministrica kulture dodavši da se proračun za kulturu sigurno neće smanjivati.

Sada najprije treba završiti ovu godinu, vidjeti sve ugovore i programe kako bi se oni realizirali, te staviti naglasak na to da sva vijeća odrade svoje poslove na vrijeme da se ugovori za sve korisnike za sljedeću godinu realiziraju odmah u siječnju, a napravit ćemo i podlogu za strategiju razvoja kulture da znamo gdje počinjemo od siječnja", rekla je Obuljen Koržinek.

>> 'Ne mogu zamisliti koaliciju SDP-a i HDZ-a jer ne znam što je HDZ. Je li HDZ Kujundžić ili Nina Obuljen?'

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

 • kunigunda:

  izjava dana , paraziti , stjenice i krpelji trljaju ruke stiže lova , lova do krova

 • Avatar Mihael1
  Mihael1:

  Nemoj nikako zaboraviti Pupija , Documentu a pogotovo ne antifašiste!

 • tajgan:

  "Danska" produkcija može nastaviti gdje je stala. fino.......