Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJCI POSTAVILI 10 PITANJA
Povratak na članak

Prvi put se oglasila obitelj dječaka koji je ubio učenike i zaštitara u Beogradu: 'Zavladala je vječna tišina'

Nakon oca, privedena i majka dječaka K.K. (13) za kojeg se sumnja da je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu . Nastoji se utvrditi je li zapostavljala ili zlostavljala svoga sina. Također, obitelj dječaka se preko odvjetnice po prvi put oglasila o tragediji.

Komentari 4

VB
vlasta.blecic
17:48 25.05.2023.

Možda je ovo maliciozno ali ispada da su kao verni sledbenici partije na vlasti čekali reakciju prvog čoveka ove jadne države.Kad je dao imprimatur... Mislim gde su bili kad su dete vodili u streljanu sa bojevim mecima i oružje držali u kući. Bila sam i ja dete i iščačkala sakriven prazan pištolj bez metaka.Ti glupi starci u socijalizmu su gledali da razdvoje municiju i oružje,a ovi obrazovani i bogati .. Nešto strašno smrdi u ovoj državi koja je i moja a ne samo partije na vlasti

VL
FA
fauve
21:55 25.05.2023.

ili kada ste zadnji put pogledali stvari svog djeteta njegovu sobu itd.I ja sam bilamajka dvojice djecaka pa sam u tim njihovim osjetljivim godinama prgledavala svaki dan sve nakon sto oni odu na spavanje.Danas se to zove "Zadiranje u intimuu djeteta"Kad nema ljubavi i brige oko djece u obitelji "dogacaju se Koste"Ovaj slucaj bi trebao zabrinuti svakog roditelja

VL
LE
lector2corrector
20:54 25.05.2023.

vi i dalje sumnjate unatoč svim dokazima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.