Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskustvo covid pacijentice

Prvi put jedva osjetila da je zaražena, drugi put mislila da će umrijeti: 'Mislila sam da sam imuna...'

Leslie Tanyan dva se puta zarazila koronavirusom
Foto: Screenshot
1/4
21.10.2020.
u 11:58

S njome su se slagali i liječnici koji je u kolovozu, dva mjeseca nakon prve zaraze koronavirusom, u početku nisu ni testirali

Amerikanka Leslie Tanyan (46) iz Oklahoma Cityja dva se puta zarazila koronavirusom, što je znatno oštetilo njezina pluća pa je, nakon tri tjedna na intenzivnoj, prebačena u dom za njegu. 

Nakon prvog pozitivnog testa u lipnju, Leslie tvrdi da je jedva primijetila da nešto nije u redu, ali nakon što joj je ponovno pozlilo dva mjeseca kasnije, hitno je prebačena u bolnicu, piše Mirror

"Suprugu sam rekla da hitno moramo ići u bolnicu. Nisam mogla disati. Kisik u plućima toliko je brzo nestajao da sam nedugo nakon toga pala u nesvijest", ustvrdila je. 

Rekla je i kako je vjerovala da je imuna, a s njome su se slagali i liječnici koji je u kolovozu prvo nisu ni testirali.

"COVID je toliko nov da svakodnevno uče", rekla je Leslie nakon što je ipak drugi put testirana te se uspostavilo kako su i ona i liječnici bili u krivu

VIDEO Mogu li se simptomi koronavirusa pojaviti i odmah nestati

Nakon borbe za život u bolnici, dva je puta imala negativan rezultat i provela je mjesec dana u domu za dugotrajnu njegu kako bi liječila pluća. Prošli se tjedan vratila kući te upozorila ljude da budu na oprezu. 

Liječnici su joj rekli kako je "imala puno sreće" i kako mnogi sa sličnim tegobama ne prežive. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
12:06 21.10.2020.

Uz 150 kila žive vage + vjerojatno brdo dijagnoza uzrokovane debljinom kao na primjer dijabetes... Ma dajte....

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
13:22 21.10.2020.

BAKTERIJSKA UPALA pluća, kada se ne zaliječi antibioticima do kraja i ponovo razbukta onda su simptomi drastićno jači! Onda ovakve priče koriste za lažnu propagandu!!!

Avatar renac
renac
14:35 21.10.2020.

To se zove teror medija,prvo sa blazim vijestima onda kad vide da ih ljudi ne puse onda sve invazivnije vijesti i onda vas zatvore tzv lockdown na hrvatskom,ali ne bojte se tko ubija tijelo nego dusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije