Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJKA ĆE SE TEK ZAHUKTATI

Prvi potezi novog glavnog državnog odvjetnika: S Turudićem kreće novi val zapošljavanja u DORH-u

07.02.2024.
u 21:13

Premijer Plenković dobio je još jednu potvrdu svog političkog autoriteta, a oporba će upravo na sadašnjem gubitku graditi odlučnu bitku za pobjedu na izborima

Komentara 54

CZ
Csi.Zagreb
21:40 07.02.2024.

Turudić je čovjek a njegovi neprijatelji niti ne žele ljudi biti.I čemu je problem?

TE
tek
22:06 07.02.2024.

Tzv hrvatska ljevica (yugofili) na aparatima

DU
Deleted user
21:48 07.02.2024.

Ta histerija oporbe izgleda smješno. Turudić je temeljito provjeren i ima stručne kvalitete za ovaj poziv. Po porukama se vidi da voli svoj posao i poziv, ali ipak bi možda trebao paziti da uzima dovoljno odmora da ne radi toliko prekovremeno. Vidi se da mu je potraga za istinom na prvom mjestu i to je bitno. Neka ima što manje posla u smislu podizanja optužbi i sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije