Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! DONOSI:
Povratak na članak

Prvi otkaz u stožeru: Niko Kovač ostao bez pomoćnika

Kovačev pomoćnik (i mentor) Ujević drži se Nikina zavjeta šutnje: Neka pričaju šefovi..., donosi Max!

Komentari 4

JU
juroqueteamo2
04:19 06.07.2014.

Svatko je, u slobodnom i modernom svijetu slobodan traziti bolji posao. Ako ga netko hoce bolje platiti (nego li danasnji poslodavac) naravno da ce svaka normalna osoba prihvatiti bolje uvjete. Sretno mu bilo. Niko ionako ima previse "dobronamjernih savjetnika" saa "velikim svjetskim iskustvom". A sve su "velike" hravatine. Niko Kovac je predstavljao Hrvatsku dostojanstveno i sada ima sansu izgraditi momcad za slijedece 4 godine. Spasio je brod kojega je Stimac nasukao (a na kojega "veliki strucnjaci" sa brdovite Hrvatske nisu bas puno lajali) i uspio ono sto Stimcu nikada ne bi bilo ni na dometu. Samo naprijed Niko, i ne obaziri se na male spekuante koji si umisljaju neku istorsenu "velicinu" u koju nitko ne vjeruje nego samo oni osobno i poneki novinarcic koji zaradjuje kruh sireci gnojivo.

VL
DU
Deleted user
17:14 05.07.2014.

otišao je radit na naftnu platformu

VL
PO
Popokatepetl
16:58 05.07.2014.

Da sam čuo za njega bogme i nisam.

VL
VD
Vojo Dodevski
05:42 07.07.2014.

Ko je taj gospodin? Nikad chuo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.