Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT DOBIVA NOVI KOLODVOR
Povratak na članak

Prvi korak k metrou: Autobusi neće ulaziti u centar grada

Projekt se naziva splitski metro jer bi 3,4 kilometra produžetka pruge trebalo sagraditi u plitkom tunelu

Komentari 9

AR
Artukovic
11:40 13.12.2018.

Samo nek netrose puno novaca.....trebst ce ajduku za vratit dugove,ili ce im opet drzava oprostiti?

VL
DU
Deleted user
16:55 13.12.2018.

aloo ostavite koju kunu za 'naseg hajduka'..

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:25 13.12.2018.

a jesu dovršili arenu...? nisu? još nisu?!

VL
PH
Petarstijena-HR
11:34 13.12.2018.

U Split nije ulagano ništa od kada je RH proglašena samostalnom državom!!! Sve što Split ima izgrađeno je u Jugoslaviji . Split se može razvijati jedino nakon izgradnje mosta Split-Kaštela,te probojom tunela kroz Kozjak, te urbanizacijom i širenjem grada naa Kaštela, Prgomet, Lećevicu, Klis, Dugopolje, Dicmo, Sinj...Uži centar grada (ulicu Domovinskog rata) od novog tornja (budućeg Hotela Meriot), sa lijeve i desne strane, stambene zgrade treba pretvoriti u hotele, te luksuzne trgovine, ugostiteljske objekte, zlatarnice, kockarnice, a stanovništvu ponuditi alternativni smještaj u novogradnjama u predgrađima. Te stambene zgrade su tako i tako devastirane, pročelja loša, stolarija, kapi voda, vlaže, neadekvatne za stanovanje...Na ovaj način su planirani i razvijani svi gradovi na Zapadu, koji su poznata turistička odredišta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.