Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONZERVATIVNI AMERIČKI KRŠĆANI
Povratak na članak

Prvi imunitet krda na koronu postigli amiši?

Zajednica koja odbacuje modernu tehnologiju

Komentari 4

ZN
znam
19:49 31.03.2021.

Clanak je prekratak. Kakave su bile posljedice kod zarazenih? Da li je bilo mrtvih? Da li je prirodni imunitet bio dovoljan da se preboli Covid-19? To drustvo je dobra usporedba da se vidi sto moderan covjek grijesi ( u prehrani, nacinu zivota, pretjeranom koristenju tehnologije i slicno).

VL
PU
paul-umpe
10:06 01.04.2021.

Ne zna haso o svojima a kamoli o krscanstvu

VL
PU
paul-umpe
10:05 01.04.2021.

opet haso sve zna.A sta je sa Benjaminom.Kad ces kod njega na raport

VL
MT
mel_torme
21:13 31.03.2021.

Ne postoji imunitet krda ako imunitet slabi i to vrlo brzo. Dok ga jedni steknu drugi su ga izgubili i tako u krug. Jedino što bi teoretski bilo moguće je da svi istovremeno prebole ili se cijepe i da u tih nekoliko mjeseci imuniteta virus nestane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.