Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale u Hercegovcu

Prvakinje iz Hajduka uvjerljivo pomele konkurentice

Nogometašice hajduka
Foto: Damir Špehar
1/5
20.06.2014.
u 13:17

Najbolja igračica turnira Stefani Trbojević i najbolji strijelac Magdalena Oršić dolaze iz Hajduka dok je najbolja vratarka Marija Bošnjak iz ŽNK-a Stelle Bulinac

Nogometašice Hajduka iz Hercegova postale su prvakinje Bjelovarsko-bilogorske županije i to na izuzetno uvjerljiv način sa stopostonim učinkom četiri pobjede, te bez ijednog primljenog pogotka, sa zavidnim omjerom 13:0, rezime je završnice neslužbenog ženskog nogometnog prvenstva BBŽ-a, a koje je okupilo pet ekipa, ŽNK Stella Bulinac, ŽNK Lavice Veliko Trojstvo, ŽNK Bilo Velika Pisanica i ŽNK Slavija Severin. 

Najljepši i najatraktivnije nogomet prikazale du domaće igračice „Hajduka“ iz Hercegovca koje su više nego zasluženo osvojile naslov prvakinja u ženskom nogometu za sezonu 2013/2014. Nogometašice Hajduka predvođene udarnim kvartetom Stefani Trbojević, Magdalena Oršić, Manuela Štičko i Katarina Kolarić nisu imale dostojne protivnice koje bi ih mogle zaustaviti. Na putu do naslova prvakinja Hajdukovke su postigle 13 pogodaka i bile su najefikasnija momčad Prvenstva, te su u svojim redovima imale i najboljeg strijelca turnira, Magdalenu Oršić, koja je postigla četiri pogotka, te najbolju igračicu turnira Stefani Trbojević.

Ukupno je zaigralo preko 50 igračica. Iz Hercegovca kao županijskog centra ženskog nogometa nedavno je potekla inicijativa o organizaciji Prvenstvenog natjecanja u ženskom nogometu na području BBŽ, a koju je inicijativu s oduševljenjem prihvatio Županijski nogometni savez pod čijim patronatom je i održano ovo Prvenstvo, koje je bilo neslužbenog karaktera, s obzirom da su klubovi nastupili s neregistriranim igračicama.

Iako vratarka Hajduka Erna Grčević nije primila niti jedan pogodak i time zaslužila biti najbolja vratarka, ta je nagrada ipak otišla u ruke golmanice Stelle iz Bulinca Marije Bošnjak koja je najzaslužnija što njene suigračice u odlučujućoj utakmici za prvo mjesto nisu doživjele potpuni potop protiv vrlo raspoloženih hercegovčanki. Svi učesnici su čestitali domaćinima, odnosno organizatorima turnira iz Hajduka, s napomenom da očekuju kako će ovo prvenstvo zaživjeti lijepom tradicijom.

>> 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije