Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČIGIN
Povratak na članak

Prva PričeST: Šuker, Dolores i Sanader u utrci za 'biser' godine

Prva je satirična priča “Spasit ćemo se novim porezima”. Dobro se drže povijesna “Dikana sam čekala stoljećima” te lovačka “Od vrućeg krumpira napravit ću salatu”

Komentari 12

BJ
bj1204
09:48 16.03.2010.

radant A šta je vas toliko rspizdilo u ovom tekstu?

VL
14
14words
11:41 16.03.2010.

Pa evo Caritas,udruga Grozd,većina braniteljskih udruga,naši sportaši i još puuno toga što se kroz medije pokušava sotonizirati.

VL
DU
Deleted user
08:24 18.03.2010.

isuse...na šta sliči !

VL
Avatar punkufer
punkufer
22:59 15.03.2010.

Bezveze

VL
OB
-obrisani-
00:08 16.03.2010.

Na čemu je taj lik? Ako malo bolje pripazite na TV vidjeti ćete da je često ovakav.

VL
ND
natasa_de
00:19 16.03.2010.

Na zalost,nasoj vladi,izgleda da samo lupetanja leze.

VL
DO
doktorica
07:53 16.03.2010.

Nisu ti bleferi krivi nego mi koji ih plaćamo za to

VL
RA
radant
08:47 16.03.2010.

uh, baš volim ovakove glupane koji se stalno rugaju nekome kao da su popili svu pamet ovoga svijeta ,a u biti radi se o glupanima vrlo niske inteligencije , ova tzv. doktorica daje komentare za plakanje a glupača vjerojatno ima stupanj inteligencije u visini sobne temperature kako je rekao netko, a i ovaj glupan što organizira neku glupost da bi ismijao nekoga je vjerojatno neki križanac ilidete oficira jna , jer ako izvučete nešto iz konteksta onda će i najpametnije izreke biti glupe, npr . kada milanović kaže: \" mi znamo bolje\", naime čovjek bez dana radnog staža kaže da nešto zna bolje pa neka pokaže radnu knjižicu da vidimo gdje je stekao iskustvo osim partijskog djelovanja i kumrovca, pa naprimjer kad ta vaša vesna pusić kaže : .....a, zašto ste lagali da sam ja srpkinja.\", pa kad taj vaš arlović kaže kako je dobio \"email\" itd. , itd., ali bolesnici su patološki opterećeni postojećim i izruguju samo ono šro oni žele izrugivati ,a ne sve ono što je za izrugivanje kod bilo koje javne osobe, a i pitam se dali je glupan ikada čuo za krompir salatu pa neznam što mu je čudno ako netko kaže da će od kuhanog krompira napraviti salatu, jako često jedemo krompir salatu sa ribom koju mi slavonci slabo koristimo obično u vrijeme posta , ali sad vama agnostičko-ateističkoj sto** treba objasniti što je post i nemrs jer vi žderete bez obzira na bilo što i toliko ste opterećeni žderanjem da spadate u grupu onih koji -žive da jedu- , nažalost ali eto moram se koristiti i grubim riječima

VL
RA
radant
09:22 16.03.2010.

vidim ja da bi vama bilo najbolje u vašoj jugoslaviji tj. srboslaviji jer evo ništa vam neodgovara u Hrvatskoj , a vjerujem da vas većina i vuče porijeklo iz srbije pa što nebi otišli u svoju maticu ako vas sve u Hrvatskoj opterećuje, ali ja vas razumijem i jasno mi je da vi volite svoje , ali mi nije jasno zašto vi mislite da mi nemamo pravo voliti svoju domovinu Hrvatsku pa pljujete po svemu Hrvatskom , vjerskom (katoličkom), ljudskom , moralnom itd. pa nemislite valjda da su Hrvati ginuli da bi vama stvarali otadžbinu jer vaša otadžbina je srbija , a ovo vam samo može biti država koju bi trebali cijeniti ako imate imalo ljudskosti u sebi , a budući da toliko pljujete po svemu nebirajući čisto sumljam da vam je razum na prvom mjestu, i neznam što vas veže za zemlju koju toliko izrugujete i mrzite , na traktor i piči

VL
ZA
zagabria1
11:19 16.03.2010.

za radant a što je to u Hrvatskoj katoličko, moralno, ljudsko? Daj mi neki konkretan primjer

VL
FA
fabry
11:59 16.03.2010.

Odgovor radantu....ja neznam zasto se sve svodi na nacionalnu bazu. Znaci jedan hrvat ne moze nista reci protiv nepravilnosti u vlastitoj zemlji a da ne bude proglasen srbinom ili komunjarom. Tko kaze da ja na sve moram zatvoriti oci ...pa ako smo hrvati nismo blesavi. Pa tko si ti da odlucuje o tome tko moze u HR zivjeti a tko ne. Meni se od Dolores i Pokosice povraca i od svih tih primitivaca kojih je pun sabor i tv....i sto sad. Idi ti..gdje te vodi put ...ako ne zelis zivjeti u HR u kojoj ljudi misle i svojom glavom.

VL
JO
joOk3r
02:38 17.03.2010.

kako ovoj nesposobnjakovic suker jos cmrlji u vladi!! na ulicu s njim!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.