Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EOS MATRIX NEPRAVOMOĆNO IZGUBIO SPOR
Povratak na članak

Prva presuda u kojoj je zbog ništetnosti odredaba umanjeno potraživanje agencije za naplatu

Odlukom Općinskog suda u Čakovcu prepolovljeno je potraživanje koje je Addiko banka prenijela na EOS Matrix nakon otkazanog kredita u CHF

Komentari 51

LI
Linomedo
00:57 30.10.2020.

Takve agencije su legalni kriminalci, a oni koji su dozvolili njihovo djelovanje su zločinci. Usput, gdje je Škegro karikatura koji je rasprodao naše banke i na taj način uništio ovaj narod.

VL
DO
domagoj1492
00:35 30.10.2020.

Još jedna lopovska agencija koja je zajašila na Hrvate. Strane Banke Uvale čovjeka u brutalan dug, a onda strane agencije kupe taj dug za mizernu cijenu, i krecu u naplatu. Zašto dužniku nisu ponudili orkup duga po maloj cijeni ? Uzmu čovjeka u žrvanj i samelju ga.

VL
ZV
Zvjerko1
06:47 30.10.2020.

Možda će banke i izgubiti na domaćim sudovima, ali će sigurno dobiti na međunarodnim kada budu tužile RH zbog retroaktivne primjene zakona.

VL
ZA
zagabria5
01:26 30.10.2020.

Narod je naivan. trebali su svoj dug prebaciti tj prodati na firmu koja bi postala dužni i obveznik vraćanja kredita. Znači nema beskrajne ovrhe nad fizičkim osobama

VL
NI
NikoCro
04:45 30.10.2020.

Pokojni Racan je rasprodao banke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.