Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzima Paxlovid

Prva dama SAD-a pozitivna na COVID-19

Biden Returns from Kentucky
Foto: CNP/AdMedia/NEWSCOM
1/3
16.08.2022.
u 16:12

- Ona trenutno boravi u privatnoj rezidenciji u Južnoj Karolini i vratit će se kući nakon što dobije dva uzastopna negativna testa na COVID - rekla je njezina glasnogovornica

Prva dama SAD-a dr. Jill Biden pozitivna je na COVID-19 i osjeća blage simptome, rekla je u utorak njezina glasnogovornica.

- Nakon negativnog testiranja na COVID-19 u ponedjeljak, kasno navečer počela je razvijati simptome slične prehladi. Ponovno je bila negativna na brzom antigenskom testu, ali PCR test pokazao se pozitivnim - rekla je Elizabeth Alexander, prenosi CNN.

Prva dama uzima Paxlovid, Pfizerov antivirusni lijek. Trenutno je na otoku Kiawah u Južnoj Karolini s predsjednikom Joeom Bidenom koji bi se trebao vratiti u Washington na potpisivanje zakona kasnije u utorak.

- Ona trenutno boravi u privatnoj rezidenciji u Južnoj Karolini i vratit će se kući nakon što dobije dva uzastopna negativna testa na COVID - kaže Alexander.

Joe Biden je, podsjetimo, prvi put bio pozitivan 21. srpnja. Imao je blage simptome bolesti i za nekoliko dana bio je negativan. Potom je 30. srpnja ponovno bio pozitivan.

VIDEO Njemački ministar upozorava na 'katastrofalan' novi val koronavirusa: Jasno je što nam treba da to spriječimo!

Komentara 4

DI
DisniWalt
16:51 16.08.2022.

Jel smrtno bolesna, nedaj bože, nakon 6- tog boostera?

XA
xaron
22:26 16.08.2022.

…boravi u privatnoj rezidenciji…A to je 20 miliona $ vila donatora Demokratske stranke ? Zvuči poznato ?

NN
novo nenormalni
18:33 16.08.2022.

nije dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije