Prva bolnica u Hrvatskoj u sustavu certificiranja zdravih obroka
Na jelovniku u Županijskoj bolnici Čakovec juha je od rajčice s prosom, pileća prsa s nadjevom od špinata, krem juha od bundeve...
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Šegović je zbilja dobar ravnatelj. Uskoro će bolnica raditi i nedjeljom kako bi se smanjile liste čekanja. Njegova ekipa ne kuka nego radi. I to jako dobro. Svaka čast.