Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA OPASNOST

Pružni prijelaz u Vukovaru bez svjetlosnog znaka

Vukovar
21.02.2019.
u 13:20

U vukovarskoj četvrti Borovo naselje postoji željeznički prijelaz bez rampe i svjetlosnih znakova koji bi upozorio vozače.

Svako malo, nažalost, svjedoci smo željezničkih nesreća sa smrtno stradalim osobama u kojima su vrlo često uzrok vozači osobnih vozila ali i činjenica da željeznički prijelazi nisu adekvatno obilježeni i osigurani.

Jedan od takvih je i željeznički prijelaz u vukovarskoj četvrti Borovo naselje, u neposrednoj blizini tvornice Borovo. Taj prijelaz nema rampu, a niti svjetlosne znakove kojima bi upozorili vozače.

Prilikom prolaska vlaka na teren nije izašao niti nitko iz Hrvatskih željeznica, kako se to događa na obližnjem prijelazu, kako bi zastavicama zaustavio promet dok ne prođe vlak.

Postoji samo prometni znak koji ukazuje na željeznički prijelaz i znak STOP. Preostalo je samo da strojovođa zvučnim signalima upozori na dolazak vlaka i tako zaustavi promet čemu smo danas svjedočili. 

Stižu veće kazne za vozače

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
13:45 21.02.2019.

Strasno....ne kuzim sta im znaci onaj znak STOP i onaj kriz iznad njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije