Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žene hss-a

Prozvale Pusić: Ministrice, izrazite sućut žrtvama, a ne agresoru

Vesna Pusić
Patrik Macek/PIXSELL
17.11.2014.
u 16:47

Sramota je i za Haški sud i za cijeli svijet da je Šešelj pušten bez presude. Pod izlikom zdravstvenih problema Vojislav Šešelj ponovno je dobio priliku širiti mržnju i propagirati ideju ''Velike Srbije“, upozorava ogranizacija žena HSS-a

Organizacija žena HSS-a ''Hrvatsko srce“ danas je priopćenjem poslanom javnosti osudila izostanak reakcije Vlade na govor mržnje Vojislava Šešelja. Zasmetala ih je, navode, i izjava potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić koja je prekjučer, kada je u Beogradu održan skup na kojem je Šešelj još jednom upućivao političke poruke i propagirao ideju Velike Srbije, toj državi uputila sućut.

- Sramota je i za Haški sud i za cijeli svijet da je Šešelj pušten bez presude. Pod izlikom zdravstvenih problema Vojislav Šešelj ponovno je dobio priliku širiti mržnju i propagirati ideju ''Velike Srbije“, dok njegove žrtve, mučene i silovane žene, majke, sestre i kćeri mnogih poginulih, nestalih i raseljenih u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini već godinama očajnički traže pravdu za sebe i svoje najmilije. I dok najnoviji istup četničkog vojvode Šešelja potvrđuje kako velikosrpska agresija na hrvatski narod još uvijek traje, ministrica vanjskih poslova ''izražava sućut Srbiji“. A što je sa sućuti prema žrtvama ovog krvoloka - pitaju se HSS-ovke.

Članice ''Hrvatskog srca“ zahtijevaju od ministrice Pusić da reagira na Šešeljeve izjave te od Srbije kao zemlje kandidatkinje za članstvo u EU traži da se ogradi od njih te osigura poštivanje uvjeta Haškog suda prema kojima je Šešelj privremeno pušten na slobodu.

>>'Nedopustivo je miješanje hrvatskih dužnosnika u srpsko pravosuđe'

 >>Šešelj se pojavio kao jedan luđački element u regiji

Komentara 20

SE
sestrićna
17:31 17.11.2014.

navodno će joj braco s savom štrpcem zajedno novu dočekati..

DU
Deleted user
17:43 17.11.2014.

Eto ti demokracije! Fala dečko za pultom! No svejedno ja mislim kako ovu goropad treba provesti u lisicama. Za puno loših, pogubnih za hrvatsku, političkih odluka, a najviše poradi izjave o silovanim ženama u Domovinskom ratu, pozvala ih je uje u špancir po Splitu, dok su pederi šetali svoju nastranost. A di druge optužbe, o Hrvatskoj agresiji na Bosnu, o povlačenju optužnice za genocid. Samo joj treba suditi, nikakvo nasilje ne prizivam.

SE
sestrićna
17:30 17.11.2014.

kad "hr"političari vode istu politiku kao i on..cilj im je isti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije