Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje u šoping?

Provjerite radno vrijeme trgovina na Dan antifašističke borbe

trgovina
Pixabay
21.06.2021.
u 09:21

Na Dan antifašističke borbe većina trgovina radit će tijekom cijelog dana

Sutra je Dan antifašističke borbe, a dio trgovina će raditi skraćeno, dok će veći dio biti otvoren. Donosimo vam pregled radnog vremena trgovina i šoping centara. 

Konzumove prodavaonica imaju raznoliko radno vrijeme, neke će imati skraćeno, a neke će cijeli dan raditi. Gdje možete obaviti kupnju pogledajte OVDJE

Lidlove trgovine također rade različito, neke su otvorene cijeli dan, a neke rade skraćeno. Više o tome pogledajte OVDJE

Intersparove trgovine radit će cijeloga dana, dok će Sparove raditi po prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme provjerite OVDJE.  Plodine će raditi po nedjeljnom radnom vremenu.

Iz Arena Centra su priopćili da na Dan antifašističke borbe, 22.06.2021., trgovine rade prema redovnom radnom vremenu.

Trgovine u Avenue Mallu će raditi od 9 do 21 sat. Neke poslovnice neće raditi, a OVDJE možete saznati točno radno vrijeme. Super Nova radi od 9:00 - 21:00. Više pročitajte OVDJE

Komentara 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
16:35 22.06.2021.

Zlo su i fašizam i "komunizam"

Avatar VLbriše
VLbriše
15:44 21.06.2021.

Dan antifašističke borbe bi trebali masovno slaviti ljudi na cijeloj zemlji.Kontra tome treba poslati jasnu poruku onima koji veličaju zlo zvano fašizam .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije