Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno vrijeme poslovnica

Trebate u kupnju? Evo kako trgovine rade na blagdan Svih svetih

Trgovina
Foto: LUISA GONZALEZ/REUTERS/PIXSELL
01.11.2018.
u 09:29

Radno vrijeme posebno za svaki grad

Uoči blagdana Svih Svetih mnoge trgovine su zatvorene, no ako baš danas hitno morate u trgovinu ne brinite, moći ćete jer ih većina radi skraćeno pa u nastavku pogledajte radno vrijeme trgovina koje na današnji dan rade.

KONZUM

Većina poslovnica radi od 8 do 12, a neke i do 13. Možete provjeriti na ovom LINKU zasebno za svaki grad.

LIDL

Radno vrijeme u većini poslovnica je od 8 do 14 ili do 21, ovisi o gradu. Možete provjeriti zasebno za svaki grad na ovom LINKU.

SPAR, INTERSPAR

Neke poslovnice rade do 14, neke do 18, a neke čak i puno radno vrijeme do 21. Provjerite na ovom LINKU radno vrijeme za svaki grad.

KAUFLAND

Radno vrijeme je posebno za svaki grad, neke rade do 14, neke do 21, a npr. u Makarskoj radi i do ponoć pa provjerite radno vrijeme na ovom LINKU.

TOMMY

Većina poslovnica danas radi do 13 ili do 20. Možete provjeriti na ovom LINKU.

Što se tiče ostalih velikih trgovačkih centara, Arena Centar, Avenue Mall, oba City Centra i obje Supernove zatvorene su osim Wettpunkta i Cineplexxa u City Centru (redovno radno vrijeme) i Interspara u Supernova Buzin (do 14).

IKEA i Emmezeta također ne rade.

>> Pogledajte video o tome kako prodavačica vara kupce na tržnici

Ključne riječi

Komentara 12

DH
dalibor.hren
09:39 01.11.2018.

Sramota! Bez srca i savjesti tjeraju ljude na rad, na današnji dan!? Da smo pravi, solidalizirali bi se s osobljem i nitko ne bi došao u trgovinu!!!

Avatar dras32
dras32
10:08 01.11.2018.

I sam sam zaposlen u trgovackoj bransi i nisam protiv rada nedjeljom ali da se radi na crkvene blagdane i drzavne praznike je cista bezobraština kojoj treba stati na kraj. Pa moze valjda bar tih 10ak dana u godini bez guranja kolica po trgovackim centrima. Za sto nosite tu glavu na ramenima da ne mozete razmisljati sto vam treba i kupiti dan ranije.

ZA
Zagorec101
15:27 01.11.2018.

nemogu vjerovati koji glupi komentari, kupovina se obavi dan prije, a danas nebi trebao nitko raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije