Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA SVESTRANOST

Provaljivao u kuće, skladišta, i mjesni odbor, krao bicikle, držao gljive radi preprodaje...

Borna Filic/PIXSELL
15.11.2021.
u 08:23

Kada mu je policija pretražila kuću, našli su plastičnu vrećicu u kojoj je bilo 22 grama  amfetamina

Mladić (29) sumnjiči se za zloporabu droge, krađe, teške krađe, oštećenje tuđe stvari... Kako je priopćila zagrebačka policija sumnjiči ga se da je od 2. svibnja do 7. studenog četiri puta provalio u razne objekte na širem zaprešićkom području. Mete su mu bile kuća, skladišta i prostorije mjesnog odbora, a ukrao je električni alat, nakit, računalo i  druge stvari. Sumnja se da je  u jednoj od tih provala ispreturao stvari  ne otuđivši ništa. U sve spomenute objekte, provalio je nakon što je  nekim prikladnim predmetom razbio stakla na  ulaznim vratima ili bi obio ulazna vrata objekta.  

Nadalje, sumnjiči ga se da je kamenom 1. rujna razbio staklenu stijenu kuće u izgradnji u Šibicama, nakon čega je pobjegao. Osumnjičen je i da je 27. srpnja 2021. u 18.15  došao do poduzeća u Ulici Zelengaj u Zaprešiću,  gdje je prišao  biciklu na kojeg je sjeo te se odvezao.

Osim za imovinske delikte osumnjičen je za zloporabu droge jer ga se sumnjiči da je nabavio veće količine gljiva koje sadrže psilocibin te ih po sazrijevanju sušio i dalje prodavao na ilegalnom tržištu. Isto tako, sumnja se da je s ciljem proizvodnje i preprodaje u kući na području Brdovca, stvorio uvjete za proizvodnju amfetamina te ga proizvodio s ciljem njegove daljnje preprodaje. Kada mu je policija pretražila kuću, našli su plastičnu vrećicu u kojoj je bilo 22 grama  amfetamina, više posuda različitih zapremnina ispunjenih mješavinom prozirne tekućine i sumnjive bijele materije u pasti za sada nepoznatog kemijskog sastava, oko 180 grama sasušenih gljiva koje sadrže psilocibin, plastičnu posudu s oko dvije litre prozirne tekućine za sada nepoznatog kemijskog sastava, plastičnu kutijicu s oko 140 grama sumnjive materije bijele boje u pasti za sada nepoznatog kemijskog sastava, kao i opremu za proizvodnju droge. Nakon što je ispitan na policiji, kazneno je prijavljen. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:04 15.11.2021.

Provaljivao u kuće, skladišta, i mjesni odbor, krao bicikle, držao gljive radi preprodaje, redovito odlazio na zabranjene thompsonove koncerte, postavljao table HOS-a, tvrdio da ima Hrvatsku i da je najveći pravi hrvat u istoriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije