Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKI DETEKTIV

VIDEO Bajkeru ukrali motor pa ga našao 1700 km dalje u Rumunjskoj: 'Rukovao sam se s lopovom'

Foto: Screenshot YouTube
1/2
12.11.2021.
u 10:05

Kelston je objavio video na YouTubeu koji je do sad imao više od 25 000 pregleda.

Nakon što je Englezu Kelstonu Chorleyju (47) ukraden motor AJP PR7 iz njegove garaže u Oxfordu, on se sam odvažio u potragu za njim i otputovao u Rumunjsku nakon što je vidio na Facebooku oglas da se tamo prodaje njegov motor. 

Chorley je odlučio krenuti u istragu sam nakon što je prijavio krađu policiji, a oni su samo zabilježili prijavu, kako kaže, bez da su išta više od toga napravili. 

- Policija nije bila zainteresirana. Moje osiguranje nije bilo zainteresirano. Načelno lopovi mogu ukrasti motore, prebaciti ih u istočnu Europu i nitko ne čini ništa - požalio se 47-godišnjak, piše Daily Mail. 

Nakon što je vidio oglas na Facebooku na kojem se u Rumunjskoj prodaje njegov motor, Kelston Chorley odmah je otišao u Bukurešt u glavnu policijsku postaju gdje su mu savjetovali da je najbolje da se obrati lokalnoj policijskoj postaji.

 

- Bilo je poput Velike Britanije u '70-ima. Imali ste policajca na ulici i znao je što se događa. Kad sam stigao u lokalnu policijsku postaju i pogledali su oglas, rekli su da to mogu riješiti i jesu i to u manje od 24 sata - ispričao je Englez. 

Istaknuo je da nije mogao poželjeti policajce koji bi mu mogli više pomoći, jer su shvatili, navodi, odakle je došao.  Zapitao se bi li to isto napravili britanski policajci da je Rumunj došao u njihovu policijsku postaju jer su mu ukrali motor. 

Ispričao je da je čak upoznao čovjeka koji je imao njegov motor, pa su se i rukovali. Opisao je to kao 'čudno iskustvo'. 

- Nisam siguran je li ga uopće policija prijavila. Mislim da je dogovor bio dođi s motorom i sve je u redu. Bio je iznenađen što su ga ulovili. Nije to očekivao - kazao je.

Chorley je objavio video na YouTubeu koji je do sad imao više od 25 000 pregleda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije