Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopovi ne biraju

Provaljeno u zlatarnicu, opljačkana benzinska crpka, ukraden jet ski...

'07.09.2012., Zagreb - Ubojstvo u Kozari putu, nakon zestoke svadje svadje, muskarac (41) izvadio pistolj i ubio drugog muskarca (52).  Policija vrsi ocevid. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
19.08.2013.
u 12:42

U Novom Vinodolskom u noći na subotu provaljeno je u zlatarnicu. Ukradena je veća količina zlatnog nakita.

U noći na ponedjeljak opljačkana je benzinska crpka u Kraljevici. Razbojnik je uz prijetnju oružjem od djelatnika zatražio novac, a kad je zgrabio plijen od nekoliko tisuća kuna, pobjegao je. U Novom Vinodolskom u noći na subotu provaljeno je u zlatarnicu. Ukradena je veća količina zlatnog nakita. Vlasnik, 56-godišnjak, procjenjuje da je oštećen za nekoliko stotina tisuća kuna.

Crikveničkoj policiji prijavljena je krađa skutera za more. Turist iz Britanije, 50 godišnjak, svoj je jet ski u subotu navečer vezao za bovu udaljenu dvadesetak metara od obale u Crikvenici, a kad je u nedjelju ujutro htio na vožnju, skutera nije bilo. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. U Velom Lošinju, otkrila je policija, s bivšeg odmarališta ukradena je gromobranska instalacija, a "očišćena" je i unutrašnjost objekta. Nestali su umivaonici, kalijeve peći, čak i pregradni zidovi. S crkve u Ulici Joakima Rakovca na Trsatu ukradeno je nekoliko kvadratnih metara bakrenog pokrova na krovu i bakreni oluci. Šteta je više desetaka tisuća kuna.  

>> Usred bijela dana djevojci na cesti otrgnuli lančić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije