Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopovi ne miruju

Usred bijela dana djevojci na cesti otrgnuli lančić

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 15.10.09., Cakovec, Hrvatska- Prijevare i kradje s lancicima. ILUSTRACIJA. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
29.07.2013.
u 11:30

Nastavljaju se i provale u kuće i stanove. Između 26. i 28. srpnja, u Centru, u Bosanskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću iz koje je otuđio novac i nakit, oštetivši 38-godišnjaka za više stotina tisuća kuna.

Dok većina građana koji se nalaze u Zagrebu ostaju u svojim kućama po ovim visokim temperaturama, kradljivci ne miruju. Jučer, 28. srpnja oko 1320 sati na Peščenici, Vukomerec, dvojica nepoznatih počinitelja s leđa prišli su 31-godišnjakinji na cesti i s vrata joj strgnuli lančić u vrijednosti više tisuća kuna, izvijestila je policija.

Nastavljaju se i  provale u kuće i stanove. Između 26. i 28. srpnja, između 21,15 i 8 sati u Centru, u Bosanskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću iz koje je otuđio novac i nakit, oštetivši 38-godišnjaka za više stotina tisuća kuna. Slični scenarij dogodio se tijekom vikenda i u Zdencima Brdovečkim, Gmajna, nepoznati je počinitelj provalio u kuću iz koje je otuđio novac i nakit, oštetivši 50-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

>>Iskoristio priliku dok ukućana nije bilo: Ukrao oko 100.000 eura

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije