Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provalnik sladokusac

Provalio u pušnicu i ukrao kulene, šunke i slaninu

\'09.04.2010., Zagreb, Hrvatska  -  Vlaska 78, Galerija Kulin Galovic. Tomislav Galovic, autor brenda kulin i poznati proizvodjac kulena.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
10.02.2011.
u 11:12

48-godišnjakinja iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovaca ostala je bez tri kulena, 20 mišića od šunke, sedam tabli slanine i šest potkoljenica.

VINKOVCI - Iz pušnice u dvorištu obiteljske kuće 48-godišnjakinje iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovaca nepoznati je počinitelj u noći s utorka na srijedu ukrao tri kulena, 20 mišića od šunke, sedam tabli slanine i  šest potkoljenica.

Policija traži drskog ljubitelja slavonskih specijaliteta.

Ključne riječi

Komentara 4

TH
thekurcula
21:16 10.02.2011.

Hoćemo li ispočetka? Nije kulen nego kulin.

MI
Mirel
15:46 10.02.2011.

JADAN ČOVJEK OSTAO BEZ HRANE, U GLADNOJ DRŽAVI ŠTA SE SVE KRADE: - POLITIČARI KRADU DOBROSTOJEĆE FIRME - VELIKU LOVU, NEĆE NA SITNO. - SITNI LOPOVI KRADU HRANU, MESNATE PROIZVODE, TREBAJU PREŽIVJETI. - LAGERISTI KRADU IZ SILOSA LJUDIMA PŠENICE. - ĐEPAROŠI KRADU NOVČANIKE. - MAFIJAŠI PLJAŠKAJU BANKE, BENZ. STANICE, PTT, AUTOMATE, RADNJE ITD. - TRAŽIMO OVČARE ZA PREOSTALE OVCE, KOJE SU NEOŠTEĆENE. U HR SVAKO JE ZAPOŠLJEN NA SVOJ NAČIN KAKO JE SPOSOBAN, SVI SU ZAPOŠLJENI - NEMA NEZAPOŠLJENI.

ZV
zvocalo
21:45 10.02.2011.

neradi se tu o gladi, već o lijenosti. što bi se mučio i hranio svinje kad je lakše orobiti pušnicu. i osvrt na komentar thekurcula , postoje mijesta u slavoniji i srijemu gdje se koristi riječ kulen tako da netreba se prepucavati oko toga dali je kulin ili kulen ili kuljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije