Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Provalio u podrum pa ukrao vina vrijedna više od sto tisuća kuna

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
04.09.2019.
u 16:02

Policija je izvijestila na svojim internetskim stranicama da je muškarac ukrao ukupno 45 paketa alkoholnog pića pri čemu je napravio štetu od 108 tisuća kuna

Zagrebačka policija osumnjičila je 36-godišnjaka da je početkom kolovoza provalio u podrum u Katančićevoj ulici, odakle je u više navrata ukrao 45 paketa vina vrijednog sto tisuća kuna.

Osumnjčenog terete da je pića ukrao od 3. do 5. kolovoza iz podruma stambene zgrade u Katančićevoj ulici u vlasništvu 56-godišnjaka.

Policija je izvijestila na svojim internetskim stranicama da je muškarac ukrao ukupno 45 paketa alkoholnog pića pri čemu je napravio štetu od 108 tisuća kuna.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o 270 butelja vina.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni provalnik predan je pritvorskom nadzorniku.

Nije poznato je li kradljivac ostavio vlasniku ostavio koju "utješnu" butelju vina.

Ključne riječi

Komentara 2

VA
valdop
08:10 05.09.2019.

A nije poznato ni je li plaćen porez na te butelje, 45 kartona ?

DU
Deleted user
16:19 04.09.2019.

Dobro neko vino, butelja oko 50 eura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije