Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE

Provalio u mesnicu pa u ljekarnu te naletio na policajce

Ilustracija/ Policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
08.10.2019.
u 13:57

Kolika je šteta još nije poznato, no cijeni se većom

Neobična mjesta za provalu izabrao je 40-godišnjak koji se sada sumnjiči za tešku krađu. Kako je priopćila zagrebačka policija, 40-godišnjak se sumnjiči da je 16. rujna u Ulici Dobri dol provalio u mesnicu.

Nakon što je ušao unutra, ukrao je više suhomesnatih proizvoda te novac koji je našao u blagajni. Sumnja se i da je između 5. i 7. listopada provalio u ljekarnu u Slavonskoj ulici u Dubravi. Otuđio je novac, veću količinu raznih lijekova, preparata za njegu te medicinskih pomagala.

No dok je s plijenom izlazio iz ljekarne nije imao sreće jer je naletio na policajce pa je odmah uhićen. Kolika je šteta još nije poznato, no cijeni se većom.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrkljusic
09:00 09.10.2019.

Eh glupa covjeka, da je provalio kod pajkana , naso bi svasta sto su oni drmnuli od drugih ljudi, a ne bi na nikog naletilo jer oni ili bunare po tudjim kucama ili spavaju na radnom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije