Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizaran motiv

Provalio susjedima i ukrao poklon koji im je darovao za Božić

Alfred Joseph Guercio
Policija iz Minnesote
19.03.2015.
u 10:13

Alfred Joseph Guercio (54) ukrao je set noževa jer je bio nezadovoljan načinom na koji ih susjeda koristi

Amerikanac Alfred Joseph Guercio (54) počinio je nesvakidašnju krađu koja bi ga mogla koštati i 10 godina zatvora. Taj je stanovnik Burnsvillea provalio u dom susjeda te im ukrao set noževa koje im je poklonio za Božić.

Kako piše Huffington Post, učinio je to jer ga je revoltirao način na koji je susjeda koristila poklonjene noževe. Incident se dogodio 11. ožujka i to tako da je Guerico pozvonio susjedi na vrata, prigovorio joj za noževe i zatražio da mu ih vrati. Žena je rekla da će to učiniti. Pokušala je zatvoriti ulazna vrata i otići po poklon, no Guerico je postavio nogu, otvorio ih i ušao u kuću. Gurnuo je ženu u kut, pronašao noževe i otišao.

Susjeda je potom nazvala policiju koja je ubrzo uhitila nasilnika. Sada mu prijeti 10 godina zatvora i 20.000 dolara kazne.

>>Policajac na djelu ulovio serijskog pljačkaša kioska

>>Provalio u kuću u Kukljici pa osumnjičen za još 13 provala
 

Komentara 1

ST
Stjef
11:02 19.03.2015.

Ja mislio Harry Redknapp prolupao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije