Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SKUPIO' 48.700 KUNA

Policajac na djelu ulovio serijskog pljačkaša kioska

05.02.2015., Zagreb - Na trznici Dolac doslo je do sukoba kupca i prodavaca uslijed kojega je kupac nozem napao prodavaca. Policija vrsi ocevid na mjestu sukoba.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
13.03.2015.
u 15:29

U srijedu nešto iza 12 sati u razbojništvu su ga omeli policajci u ophodnji

Nakon što je 18 puta uspješno orobio kioske Tiska u Novom Zagrebu i Trešnjevci, Marijan Č. (56) "pao" je dok je plinskim pištoljem prijetio  M. B. (61), prodavačici na kiosku u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu.

U srijedu nešto iza 12 sati u razbojništvu su ga omeli policajci u ophodnji. Spriječili su ga u naumu i priveli u postaju na ispitivanje, a ubrzo su zaključili kako je Marijan Č. najvjerojatnije odgovoran za još 18 razbojništava u periodu od 20. siječnja do 11. ožujka ove godine.

U pljačkama Tiska uspio je skupiti 48.700 kuna. Modus operandi bio je konstantan - sjeo bi za volan svog automobila, odvezao se u neposrednu blizinu kioska, stavio fantomku na glavu, uzeo plinski pištolj i odšetao do kioska. Potom su mu prodavači u strahu za vlastiti život predavali sav dnevni utržak.

Nakon mjesec i pol sijanja straha po kioscima diljem Novog Zagreba, Marijan Č. priveden je pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljen. Kako doznajemo, osumnjičenom muškarcu ovo je prvi put da se oglušio o zakon, budući da dosad nije evidentiran.

>> Provalio u kuću u Kukljici pa osumnjičen za još 13 provala

Komentara 5

Avatar patkovic
patkovic
17:15 13.03.2015.

nije dobio status a ima 5 kila papira dijagnoza

OB
ObrenM
17:09 13.03.2015.

Neka toga bude i vise kada se o pociniteljima ne objavljuju puni podatci.

PU
pulizg
16:28 13.03.2015.

Ovi nasi nesposobni policajci mu pripisu sve pljacke koje su bile u zadnjih pet godina jer jednog od sto uhvate.Jedino kaj znaju je pisat kazne za prometne prekrsaje.To im je plafon!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije