Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrili se plahtama

Provalili u kuću pa se u panici od policije sakrili na – bračni krevet

soba
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/2
11.03.2014.
u 12:23

Kada je policijska ophodnja stigla pred kuću, mladi su lopovi u napadu panike legli na bračni krevet u spavaćoj sobi i pokrili se plahtama

Prazna kuća bez alarma činila se idealnom metom za njihov prvi provalnički pohod. B. D. (22) i I. L. (21) u ponedjeljak nešto prije 23 sata popeli su se na terasu kuće 60-godišnjeg vlasnika u Stilinovićevoj ulici u Svetoj Nedelji te kroz vrata provalili u kuću.

Kako vlasnika nije bilo kod kuće, polako su počeli obilaziti prostorije u potrazi za novcem i drugim vrijednostima koje bi mogli ukrasti. Ipak, primijetio ih je susjed koji je u 23.06 sati obavijestio policiju.

Pola sata poslije, kada je policijska ophodnja stigla pred kuću, mladi lopovi i dalje su bili unutra. U napadu panike, nakon što su primijetili da je pred vratima policija, legli su na bračni krevet u spavaćoj sobi i pokrili se plahtama. Ipak, tim potezom nisu se uspjeli sakriti policajcima koji su ih ubrzo pronašli dok su ležali jedan pored drugoga. Uhićeni su i privedeni na kriminalističko istraživanje.

>>Gladni provalnici iz obiteljske kuće ukrali kobasice i slaninu

Komentara 1

GO
goapsi
13:06 11.03.2014.

to nije zlocin vec krivicno djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije