Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIRD BOX CHALLENGE'

Novi opasni izazov među tinejdžerima: Zbog popularnog filma vozila zavezanih očiju

američka policija
Reuters/PIXSELL
12.01.2019.
u 18:25

Jedna je tinejdžerica iz američkog grada Layton, svoju oduševljenost hit filmom odvela na potpuno novu razinu

Pomama koja se stvorila za filmom 'Bird box' sa Sandrom Bullock ne jenjava već nekoliko posljednjih tjedana. No jedna je tinejdžerica iz američkog grada Layton, svoju oduševljenost hit filmom odvela na potpuno novu razinu.

Naime, kako to obično biva s viralnim senzacijama, kreiran je svojevrstan pokret nazvan 'Bird Box challenge' koji izaziva one odvažne da se okušaju u različitim zadacima, pritom noseći povez preko očiju po uzoru na glavnu junakinju iz filma, Malorie, koju tumači Sandra Bullock. Tinejdžerica (17) iz Laytona tako se po autocesti vozila s povezom preko očiju i time prouzrokovala sudar s drugim vozilom. Sreća u nesreći bila je ta da nije bilo teško ozlijeđenih u sudaru, a u cijelu priču umiješala se i laytonska policija, ali i Netflix koji su upozorili sve obožavatelje ovog filma da ne pokušavaju ovakvo nešto jer bi mogli prouzrokovati ozbiljnu štetu.

- Iskreno, gotovo mi je neugodno što ovo moram reći, ali nemojte voziti s pokrivenim očima. Ulozi su toliko visoki, a ovakav pothvat je potencijalno vrlo opasna stvar. Pokušati učiniti ovakvo nešto zbilja je neoprostivo jer ugrožava sve prisutne ljude - kazali su iz laytonske policije. Sličnu izjavu objavio je i Netflix na kojem je ovaj film i premijerno prikazan prošlog mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
markox
19:40 12.01.2019.

znaci i u americi se gleda ko to tamo peva.

OR
orao10
19:13 13.01.2019.

Stvarno vi nemate nista pametnije pisati

IM
Immanuell
08:52 13.01.2019.

A budale......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije