Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji se istražuju

Protiv Rubića pokrenuta istraga zbog ubojstva osječkog odvjetnika

Ispračaj Luje Medvidovića
Marko Mrkonjic/PIXSELL
17.01.2013.
u 15:33

Sumnja se da je 45-godišnjak 4. siječnja u prostorijama odvjetničkog ureda Luji Medvidoviću zadao više ubodnih i reznih rana po cijelom tijelu u namjeri da ga usmrti

Protiv 45-godišnjeg Roberta Rubića Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku naložilo je provođenje istrage zbog sumnje da je ubio osječkog odvjetnika Luju Medvidovića te da je protupravno oduzeo slobodu njemu te njegovoj supruzi i kćeri.

Sumnja se da je 45-godišnjak 4. siječnja u prostorijama odvjetničkog ureda Luji Medvidoviću zadao više ubodnih i reznih rana po cijelom tijelu u namjeri da ga usmrti, a pri čemu je ovaj osječki odvjetnik trpio veliku fizičku bol od koje je ubrzo i preminuo. Istoga je dana, također, oko 18.15 sati došao u stan Medvidovićevih i usmjerio nož prema odvjetniku uz prijetnju da će ubiti sve ukućane. Tada je natjerao Luju Medvidovića te njegovu 65-godišnju suprugu i kćerku da pođu s njim do odvjetnikova ureda gdje ih je držao zatočene sve do 19.30 sati. Nakon toga je pustio suprugu i kćerku, a nesretnog odvjetnika i dalje zadržao protiv njegove volje te ga – ubio.

>>Izbodeno tijelo odvjetnika pronađeno u njegovu uredu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije