Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u osijeku

Izbodeno tijelo odvjetnika pronađeno u njegovu uredu

lujo medvidović
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/11
05.01.2013.
u 08:13

Osumnjičeni je uhićen, policija je dojavu dobila oko jedan sat iza ponoći, no zločin se zbio, pretpostavlja se, još oko 18 sati.

OSIJEK – Mrtvo tijelo starijeg muškarca pronađeno je noćas u odvjetničkom uredu u središtu Osijeka, u Vukovarskoj 2. Sumnja se na ubojstvo, vjerojatno nožem, a osoba koja se dovodi u vezu s njim pod nadzorom je policije.

Uhićeni muškarac također je ozlijeđen, a prema prvim neslužbenim informacijama, pokušao je suicid. Riječ je, doznajemo, o Vinkovčaninu u dobi od 40-ak godina.

Neslužbeno se doznaje kako je ubijen odvjetnik i književnik Lujo Medvidović u čijem se uredu zločin i dogodio.

- U ranim jutarnjim satima policija je u prostorijama tvrtke u Osijeku pronašla mrtvo tijelo 63-godišnjeg muškarca te ozlijeđenog 45-godišnjaka. Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu radi pružanja pomoći - izvijestila je kratko Vesna Žnidarić Borić, glasnogovornica PU Osječko-baranjske.

Kako neslužbeno doznajemo supruga ubijenog odvjetnika alarmirala je policiju oko 19 sati. Prijavila je kako joj se suprug ne javlja na mobitel. Budući da ni kasnije nije došao kući, što mu nije nalik, ponovno je nazvala 192. Policijski su službenici nakon toga obišli ured i zatekli zastrašujući prizor.

Pretpostavlja se kako se ubojstvo dogodilo ranije, navodno jučer oko 18 sati. Očevid je trajao do jutarnjih sati.

>>Izbodeni Riječanin pokušao je ukrasti novčanik Slavoncu

Komentara 35

GO
golub
10:01 05.01.2013.

Ovo je strašan zločin ali još veći je kada pošteni građanin odvetniku povjeri pravnu zaštitu. a on dobije novac od organiziranog kriminala i prodaje tvoje pravo. Dakle ovjetnici su umješani u sve kriminalne bande.

Avatar delminium
delminium
12:52 05.01.2013.

no comment

OB
-obrisani-
11:46 05.01.2013.

WindFucker mora imati i ubojica odvjetnika iako je ovo najgnjusniji zločin a pitanje je da li je UDBA tu. Debilo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije