Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarazne bolesti
Povratak na članak

Protiv ospica se obvezno cijepiti, protiv kozica nije

Od ospica je 1964. umrlo tridesetero djece, a od 1969. do sada osmero

Komentari 4

DU
Deleted user
12:38 11.04.2015.

Ako uvedu cijepljenje protiv vodenih kozica bit cu uvjerena sto posto da su i ostala cijepljenja velika prevara. Beba i dijete od 4 godine su mi imali vodene, niti su zaplakali, niti ih je svrbilo, proslo kao malo dosadniji i jači osip, bez ikakvih problema.

VL
HE
hermet
09:18 11.04.2015.

...od 1976. do 2013. zabilježeno je pet smrtnih slučajeva od ospica... A koliko je u tom vremenu zabilježeno smrtnih slučajeva uzrokovano cjepivom? Koliko je djece napravljeno invalidima zbog cjepiva. Cijepljenje treba također referendum, ali ne namješteni kao za ulazak u EU. Čim su ljudi počeli sumnjati i odbijati cjepivo za djecu, odjednom odnekud izašla "epidemija ospica" . Izašla je iz nečijeg laboratorija, kao i hrpa boleština i lijekova za iste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.