Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruženi sindikalisti
Povratak na članak

Ne žele konzultiranje Ustavnog suda oko referenduma protiv outsourcinga i monetizacije

Inicijativa "Ne damo naše autoceste" te inicijativa koja je okupila 17 sindikata protiv outsourcinga dijelile su danas informativne letke saborskim zastupnicima prije rasprave o prijedlogu Zakona o referendumu

Komentari 4

R0
R00kie
10:38 25.02.2015.

zele samo zadrzat uhljebnicka prava na racun ostalih poreznih obveznika

VL
PR
propalismoFranjoskroz
11:21 25.02.2015.

svi se bore za komunizam i socijalizam???Nema spasa ovoj državi.....

VL
SO
Somelier
14:33 25.02.2015.

Neznam čemu iči sa referendumom na ustavni sud kada je tu sve jasno.Autoceste nesmiju u koncesiju jer su naše a još ih i otplačujemo pa nema šanse da bi prodajom ili koncesijom mi zaradili. Ako su isplative onda su dobre i nama. A što se tiće outsourcinga je stvar drugačija. Tu bi trebalo tužiti vlast za manipulaciju jer se ne koristi Hrvatski jezik pa ljudi ne znaju koja strahota ih čeka. Još više izgubljenih radnih mjesta. Outsourcing se koristi onda kada se hočeš iz glavne firme riješiti viška radne snage pa se osnivaju tzv firme kćeri. Do sada je dokazano da niti jedna firma kćer nije preživjela osim ako je i dalje služila manipulacijama. Outsourcing su mogli nazvati: "prebacivanje" "preraspoređivanje", rastakanje, pretakanje i slično.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.