Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje životinja
Povratak na članak

Protiv Komižanina za kojeg se sumnja da je utopio Teru i Lunu podnesena kaznena prijava

Općinsko državno odvjetništvo po prijavi utvrđuje činjenice nakon čega će donijeti, kako kažu, državnoodvjetničku odluku

Komentari 5

OB
ObrenM
07:35 30.08.2016.

Tko je ta casna obitelj, kojoj je sve dopusteno? Cije casne boje nose? Idemo Komizani, ne vjerujem, da nitko od tamo nije ovdje aktivan ili je omerta u pitanju?

VL
NA
nadiavogina
08:13 29.09.2016.

Šajeta, vidila ga ja i jučer i preključer, i prekpreključer, i to di ne izlazin pa san ga vidila sto iljada puta. Vidili su njega dobro.

VL
EB
EBERT
12:00 30.08.2016.

zelim da to njegova djeca naprave sa njima kad budu trebali pomoc.

VL
Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
18:16 28.09.2016.

Ustvari je riječ o sirotinji koja živi od socijalne pomoći i mirovine najstarijeg u obitelji.S.M. a i Ž.M. su u biti psihički bolesni ljudi. U ovoj priči nitko nije povlašten nego su svi jadni. Što naravno ne opravdava okrutan postupak.Ako S.M. osobno sretnem mogao bi od mene dobro dobiti po lampi ali ga u mjestu nitko nije vidio od tog događaja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.