Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemiri u BiH

Prosvjednik u Sarajevu: Ostavio sam djecu kod kuće, spreman sam ovdje poginuti

Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
1/3
13.02.2014.
u 16:19

Pripadnici MUP-a u razgovoru s prosvjednicima istaknuli su da neće upotrebljavati fizičku silu

Prosvjedi u Sarajevu nastavljaju se. Oko 12 sati ispred zgrade predsjedništva BiH počeli su se okupljati građani. Pripadnici MUP-a upozorili su građane da ne smiju blokirati ulicu, javlja Klix.ba. Oko 200 prosvjednika bacalo je kovanice i uzvikivalo: "Ako vam nije dosta, evo vam i od naroda, ionako ste nam uzeli sve".

Pripadnici MUP-a u razgovoru s prosvjednicima istaknuli su da neće upotrebljavati fizičku silu. Prosvjednici, pak, pozivaju policajce da stanu uz njih. Jedan od njih je rekao: "Ostavio sam dvoje djece kod kuće i spreman sam ovdje poginuti."

Građani su rekli da neće blokirati ulicu, ali traže razgovor s nekim iz MUP-a KS.

Među sobom skupljaju realne zahtjeve koje će predati osobi s kojom će pričati. Odabrali su četiri predstavnika, a zasad nije poznato s kim će razgovarati.

Unatoč prethodnim najavama, prosvjednici su ipak blokirali Titovu ulicu i raskrižje pokraj Higijenskog zavoda.

>> Jasmila Žbanić 'pozdravila' i turskog ministra: Marš kući!

Komentara 2

Avatar naroz
naroz
18:41 13.02.2014.

I ako budu pricali sa MUPom sta cem im or reci - glupost naroda Napravili ste svoj sos pa fino u njemu krcajte kao sataras RS fino sjedi gleda ZOI i ne benda nikoga a kako god bude za njihjih ce uvijek biti bolje - imaju keca u rukama Daytom Agreement i to oni znaju i nedaju A doce vreme da se taj kec igra

Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:30 13.02.2014.

policajci trebaju ostati neutralni i braniti instituciju...baš je pametan ovaj što ide ginuti, a ima dvoje djece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije