Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tjerala' Milanovića

Jasmila Žbanić 'pozdravila' i turskog ministra: Marš kući!

Jasmila Žbanić
Foto: Boris Ščitar
1/3
13.02.2014.
u 12:58

"I da ne bih u budućnosti svakog pojedinačno spominjala: sve predstavnike stranih zemalja koji se ne sastanu s demonstrantima smatram neprijateljima progresa Bosne i Hercegovine!", napisala je Žbanić.

"E, pa Davutoglu, i tebi lijep pozdrav: Marš kući!!!", tako je na svom Facebook-profilu turskog ministra vanjskih poslova pozdravila bosanska redateljica Jasmila Žbanić.

Žbanić je krajem prošlog tjedna na isti način iz BiH "tjerala" i hrvatskog premijera Zorana Milanovića, koji je nakon prosvjeda i nereda stigao u Mostar u kojem je razgovarao s predsjedavajućim u Vijeću ministara BiH Vjekoslavom Bevandom te je posjetio Dom HDZ-a BiH koji je bio djelomično zapaljen.

Otkrila tko su neprijatelji progresa BiH

Bosanska je redateljica Milanoviću putem Facebooka također poručila "Marš kući" te dodala da je "kad god je Hrvatska u Bosni smirivala situaciju, a za svoje saveznike imala nacionaliste i mafiju, građani su patili, a zemlja bila rasturena".

Jučer se na redateljičinu udaru našao i turski ministar vanjskih poslova Ahmet Davutoglu koji je posjetio Sarajevo. "E, pa Davutoglu, i tebi lijep pozdrav: Marš kući!!! I da ne bih u budućnosti svakog pojedinačno spominjala: sve predstavnike stranih zemalja koji se ne sastanu s demonstrantima nego daju podršku korumpiranim političarima smatram neprijateljima progresa Bosne i Hercegovine!", napisala je Žbanić koja očito smatra da se strani političari koji dolaze u BiH trebaju sastati s prosvjednicima, a ne izabranim političarima.

Foto: Facebook/Jasmila Žbanić

Komentara 31

DU
Deleted user
13:47 13.02.2014.

Samo se ti Jasmila koprcaj u svom objašnjavanju svoje gluposti. Pipa je zatvorena za tvoje filmiće....

Avatar Feniks
Feniks
13:32 13.02.2014.

Znači Milanović se u Mostaru trebao sastati s onima koji su zapalili nekoliko zgrada. Pametna neka cura.

NA
narod1
13:22 13.02.2014.

Naivna si ti Jasmila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije