Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protuprosvjednici iskazali neslaganje
Povratak na članak

Prosvjednici u Frankfurtu blokirali ceste, policija ih vodenim topom rastjeravala

Pokret je u posljednjih nekoliko mjeseci stekao popularnost u Njemačkoj tvrdeći da vladina ograničenja koja se odnose na suzbijanje pandemije koronavirusa zadiru u prava građana.

Komentari 3

MU
Mud
18:36 14.11.2020.

Protuprosvjednici su blokirali ceste u središtu grada, ističući transparente sa simbolima Antife i one na kojima je pisalo "Srušimo desnicu”.Ima li netko bolje upoznat s situacijom što se dogadja u Njemačkoj?

VL
KE
Kendra
12:55 15.11.2020.

Ova pandemija jasno pokazuje kakva je ljudska vrsta...ni razuma, ni humanosti, samo horde nesvjesnih i sebičnih. Bravo za sve policije svijeta koje reagiraju protiv "divljaka", bravo za sve Vlade kojima je prioritet javno zdravlje te ga spašavaju pravovremenim i neophodnim epidemiološkim mjerama!

VL
DA
DarthVader
20:11 14.11.2020.

Bravo za Deutsche polizei. Tako bi morala postupiti hrvatska policija protiv nevjernih toma, zbog kojih se siri virus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.