Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLA OPASNOST
Povratak na članak

Prosvjednici opkolili australsku premijerku, spasila je policija

Prosvjednike je naljutio vođa oporbe Tony Abbot koji je ranije uvrijedio Aboridžine.

Komentari 5

OB
-obrisani-
17:27 26.01.2012.

dobri australci, doduše ukrali su kontinet aboriđanima, a hebi ga ciokaubojgusatri to stalno rade, sad žele ukrasti aziju kompletnu za sebe, prvi pokušaj će biti sa Iranom i S. Korejom, onda Rusija i Kina

VL
Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
18:45 26.01.2012.

Ti Australci su Engleski kriminalci i zatvorenici koji su Englezi poslali u Australiju da kolonizira!! Treba da se svi Engleski okupatoru protjeraju za Englesku odakle su i dosli! Van iz: Amerike, Australije, Skotske, Welsa, Irske, Novog Zelanda itd.. Trebaju da ih domoroci protjeraju u misju rupu odakle su i dosli kao sto su im to uradili Kinezi iz Hong-Konga i Afrikanci iz Juzne Afrike! Zar je to demokracija, sloboda i ljudska prava koju demonstriraju ti Englezi koji su okupirali cjeli Svijet? Otimaju drugima narodima drzavu i domoroce prave sebe slugama pa ih i otjeraju van iz svoje vlastite drzave... Smrt Okupatoru - Sloboda Narodu!

VL
ST
strsica
21:58 26.01.2012.

Pisete gluposti, pa i mi smo Juzni Slaveni doselili na nase danasnje prostore, da li to znaci da i nas netko treba protjerati. Da vi znate koliko Aboridjini imaju povlastica ovdje pali bi na dupe. A ovi sto su napali nasu P. ministricu, svi su bijeli. Bijela govna lazu da su Aboridjini da dobiju povlastice kakve ovi imaju. A da vi Balkanci tretirate manjine kao Australija prestali bi se zvati \"Balkancima\".

VL
M3
Miške 3
07:55 27.01.2012.

\"Smrt okupatoru-sloboda narodu\". I Australija bit će zemlja proleterska.

VL
RI
Riznica
10:28 27.01.2012.

Aboridjini u Australiji sve u vecem broju prelaze na islam ... Ljudi se vracaju svom ponosu, nisu vam to indijanci koje ste unistili vatrenom vodom , sve manje ce biti manevra da ih se rijese alkoholom i drogom .. Prvava im morate dati !\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.