Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed seljaka
Povratak na članak

Prosvjedi se nastavljaju, očekuje se razgovor s Čobankovićem

Iz ministarstva poljoprivrede dobili smo poruku da će se u ponedjeljak održati sastanak predstavnika ministarstva i slavonskih prosvjednika pa smo u znak dobre volje maknuli traktore s prometnica, kazao je Zvonko Pipić.

Komentari 6

OB
-obrisani-
14:32 20.03.2011.

Čobanković je obećao seljacima : Doći ću ako i meni ispećete koje prase

VL
MI
miso
10:07 20.03.2011.

Jučerašnjom zabranom kretanja traktoristima je pred Bjelovarom prekršeno ustavno pravo slobode kretanja u Hrvatskoj. Policija je izjavila da nisu najavili prosvjed. Oni su mogli slobodno doći na druge prosvjede, kao i svi drugi građani.

VL
RO
rogstrug
10:13 20.03.2011.

Pa u policijskoj državi je normalno da policija radi što želi...Boli njih ona stvar za prava građana. Ovi seljaci imaju uredno registrirane traktore i plačaju cestarinu, pa je nevjerojatno postupanje \"milicije\".

VL
Avatar 170619890000
170619890000
10:43 20.03.2011.

... nije Policija nikome branila slobodu kretanja ... to su za budaletine prenijeli poslušnički mediji crvenog ološa ... Policija je samo radila ono za što je namijenjena \" Dobar dan - dobar dan. Molim prometnu i vozačku dozvolu. Joj istekla mi je ... joj nemam \"prvu pomoć\" ... joj svijetlo mi neradi ... joj ovo joj ono \" ... e pa nema vožnje državnim cestama u tehnički neispravnim prometalima ... nema vožnje u alkoholiziranom stanju ... tako je to bilo budaletine ... mora se poštivati sigurnost i zakoni ... strava ...

VL
IB
IVICA BELA
11:44 20.03.2011.

A ŠTA JE SA SLOBODOM KRETANJA MOGA I SVAČIJEG DRUGOGA PA NJIH 50 NISU NITI NAROD NITI NIŠTA DRUGO OD KUDA NJIMA PRAVO DA MENI ZAPRIJEČE PROLAZ A A U JARMINI HITNU NISU PUSTILI PA ZNAĆI SVAKI PUT KAD IM JE DOSADNO I KAD IM SE DIGNE AJMO NA CESTU A MI OSTALI ?? BAGER GUSJENIČAR I SVE TE TRAKTORE KOJI NJIVU NISU VIDJELI RAZBACAT OKOLO NAOKOLO I FERTIK

VL
IM
immortella
20:55 20.03.2011.

ja bi za zagreb!!! :):):))))) reče lik i otkri zub...pardon, rupu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.