Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemiri u sarajevu
Povratak na članak

Svi privedeni pušteni, tvrde da ih je policija tukla

Preostali prosvjednici ispred Predsjedništva u Sarajevu su se razišli

Komentari 54

ME
merdevina
10:52 09.02.2014.

Mislim da bi organi trebali hitno ispitati tko je i zašto bosanskoj moralnoj vertikali hamdiji lipovači dao hrvatske papire. Kakva je to osoba koja uzima vlast u BiH a paralelno kupuje hrvatske papire?

VL
SA
santos008
10:19 09.02.2014.

Pod hitno Hamdiju Lipovacu ''locirati,identificirati i isporuciti u BiH.''

VL
GR
grabice
18:21 09.02.2014.

Tri naroda dva entiteta..luda drzava- I gadan obicaj nastupio nema place a sjediti nako. A sto bi kojekakvi ..visoki,,predstavnici radili i tukli nekoliko desetaka tisucica eura da je drzava sredena.sve visoki heba te sto ne idu u NBA ligu. I. I tamo sole pamet i sire ..ljubav, A kad covjek napise da se u BiH namjerno odrzava ovakva situacija da bi debili gledali preko svojih medija kako se tamo neka plemena kolju vrijedate. Svaki onaj tko izazove sukobe i moje dijete bude httio poslati u rat je zvijer . A za zvijeri uvijek ima lovostaj i otvoreni lov.

VL
DU
Deleted user
18:30 09.02.2014.

u hrvatskoj ima puno Hamdija Lipovača koji su dobili hrvatsko državljanstvo na mutne načine, najčešća izjava je da su potpuno preuzeli hrvatsku kulturu i da žive po hrvatskim običajima a na Fejsu lajkaju ekstremističke islamiste i na zadnjem popisu stanovništva u BiH izjasnili su se da trajno žive u BiH, nebi škodilo malo provjere....

VL
DP
Dule Pacov
12:30 09.02.2014.

balkan-bure baruta, pun mi je vise muslimana, talibana, vehabija, dzihadija... aj da vidim taj gay lobi i kviriju i ngo i sta znam na ulici sutra u Bgd... policija nece imati posla, zguzvacemo ih ko novine, svi, od 7 do 77 god. fuj.

VL
Avatar Vukovar.1991
Vukovar.1991
18:39 09.02.2014.

Sve prosvjednike na višegodišnji prisilni rad dok ne nadoknade štetu koju su prouzročili!!! Neka idu prosvjedovati kod stvarnih zločinaca koji su krivi za stanje u BiH: Bakir Izetbegović, Zlatko Lagumdžija, Željko Komšić, Lijanovići. Islamski funadamentalisti i hrvatske izdajice!

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
10:23 09.02.2014.

Kakva koist od ostavke svih trenutnih političara? Oni koji će doći bit će isti. Ako i ne, za kratko vrijeme, mjesec-dva i oni će istim putem.

VL
SC
sc0rpion
10:34 09.02.2014.

koji naivci jedne smijene dodju drugi i opet isto treba traziti konkretne zahtjeve , vece place i bolji standard , bez obzira tko sjedi u vladi

VL
OP
Oida_Puderant
14:37 09.02.2014.

BIH bi bilo najpametnije da se ponovo ujedini sa Hrvatskom. time bi i automatski usli u EU i NATO.Ionako i sam pogleda na Hrvatsku i BIH priko Google Maps dokazuje da je to teritorijalno i povijesno jedna cijelina jedno te istog naroda kojeg su turski okupatori 1463 umjetno i brutalno desetkovali i otudjili od hrvatskog nacionalnog korpusa.

VL
OP
Oida_Puderant
18:35 09.02.2014.

Turski okupatori su srbe tek nakon 1463.naselili u hrvatskoj BiH

VL
VE
verakruz
22:14 09.02.2014.

Revizija Daytona je nužnost, a ne potreba. BiH ima preskup i neodrživ ustroj. Ona je danas posve nefunkcionalna država: s dva entiteta, pet razina vlasti, 14 različitih vlada. U 75 državnih institucija zaposlene su 22 tisuće ljudi. I ono štoo je najvažnije, nitko nikomu ne odgovara ni za što. Odluke se donose bez posljedica. 90% zaposlenih je iz Sarajeva. Međunarodna zajednica, koja licemjerno kritizira domaće vlasti, jednako je odgovorna, jer upravo je ona skrojila ovakvu državu kakvu suvremena teorija države ne poznaje. I dok danas tvrde da je BiH nefunkcionalna država, nemojmo zaboraviti da godinama nisu dopuštali da se promijeni jedan jedini zarez u Daytonskom sporazumu koji je zemlju i podijelio.

VL
Avatar zatvaraju mi oči
zatvaraju mi oči
17:01 09.02.2014.

Velikobošnjačka politika je vjerna kopia velikosrpske politike s kraja 80-ih prošlog stoljeća. Umjesto Miloševićeve "Jogurt revolucije" danas Velikobošnjaci politikantski revoluciniraju "burek revolucijom" i to iz unitarističkih pobuda. Onaj tko ne zna sustav vlasti u BiH mogao bi naivno povjerovati kakokako se radi o socijalnim prosvjedima. Naime, pored državne i federalne vlasti u tzv. Federaiji BiH postoji i srednja razina vlastin na razini županija u kojima vlast obnašaju politički predstavnici tamošnjeg većinskog stanovništva i to je trn u oku velikobošnjačkim spodobama. Nakon što su iz federalne vlasti izgurali legitimne hrv. predstavnike koji su na izborima dobili preko 90% glasova hrv. biračkog tijela, a u predsjedništvu već drugi mandat za redom kao člana Predsjedništva s bošnjačkim glasovim su nametnuli Hrvatim svojeg Željka Sejdu Komšića, potpunom istjerivanju Hrvata iz vlasti i unitarizaciji BiH (makar u tzv. Federaciji) ispriječila se županijska vlast ili srednja razina vlasti. Nakon snažne rezolucije EU u kojoj se velikobošnjačke vlasti osuđuju zbog unitarizma i ugnjetavanja Hrvata, zbog čega je EU preporučio federalizaciju BiH, velikobošnjačkih unitaristi dosjetili su se skriti pod plašt socijalnih nemira a u stvari dati do znanja Europi, Hrvatima i svijetu, ako netko pokuša spriječiti unitarizaciju onda slijedi još brutalniji pohodi pljačakanja i paleži od strane njihoveih instrumentaliziranih hordi. Hrvati u BiH odmah prepoznali tu namjeru, sve više u početku pogrešno informirana hrv. javnost u HR, ali i sama EU. Zato Hrvati ne sudjeluju u bošnjačkoj burek revoluciji iako vi pod svaku cijenu žele prenijeti vatru i u hrv. dvorište. Rekli bi - Već viđeno kao u velikosrpkom pokušaju. Samo su se malo promijenili glumci, ali isti je to kazališni komad, isti zaplet i kraj.

VL
IC
ice12
18:36 09.02.2014.

Cini mi se da Bosnu treba podijeliti na tri dijela.

VL
PR
ProfesorSrboljub
14:25 09.02.2014.

Ovo je idealna prilika da se RS otcepi a i vi Hrvati da napravite svoju Herceg Bosnu inace nema zivota sa ovim muslimanima,njima da das i celu Bosnu opet nece nista postici !

VL
DU
Deleted user
20:34 09.02.2014.

Naime, na FTV-u upravo govore (Komšić i Izetbegović) da stvar diplomatskog protokola da se premijer ili predsjednik države najavi da dolazi u posjet jednoj državi, a da Milanović to nije učinio. To jest, očekivali su da se barem javi predsjedništvu u Sarajevu. ---------------------------- Ma najavio se Milanović mailom ali im izgorio kompjuter u požaru pa Komšić i Izetbegović nisu vidjeli najavu protokola..

VL
Avatar sayla 007
sayla 007
13:07 09.02.2014.

U dzavama treba nacionalizirati Banke, resurse, infrastrukture, i sve bitne drzavne firme, i vratiti gradjanima opljackano, inace nema nista od ovih revolucija, nemojte biti smijesni. Ostavite se politicara, oni su samo sitne sluge velikih manipulatora.

VL
DP
Dule Pacov
14:27 09.02.2014.

u bosni i sandzaku se nosenje hidzaba-mahrame placa 100e, brada, bermude i sandale 150e, za poslednjih 15 god u sarajevu je sagradjeno 117 dzamija i samo jedna skola...alo, pavijani, otreznite se, pogledajte kroz prozor, suvise ste im vi hrvati dozvolili, buduci da zivite u istoj dzamahiriji.

VL
OP
Oida_Puderant
21:07 09.02.2014.

Ali Hrvatska to srbiji nikada dopustiti neće. srbi se ponovo opasno igraju vatrom

VL
Avatar Joja
Joja
12:49 09.02.2014.

Prosvjedi u Beogradu? hehe opet ce palit Hrvatske zastave i Hrvatsku ambasadu

VL
AA
aabbcc
10:54 09.02.2014.

"..formiranje nestranačkih vlada!...e to je to sto Bosnu hebe a nacionalne politicare cini sretnim.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.