Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pšrd ramova
Povratak na članak

Prosvjed zbog luke: 'Svjesni smo da žele ubrati plodove tuđeg rada'

Svjesni smo i činjenice da smo sami stvorili svoja radna mjesta i da ćemo ih zato zdušno braniti jer tako prehranjujemo svoje obitelji, ne čekajući pomoć općine, županije ili države, stoji u priopćenju PŠRD Ramova

Komentari 4

VJ
vjaceslav
17:17 09.06.2019.

pšrd? ja sam u bileći završio pšro, mislim 32. ili koja već generacija, davno je to bilo i ne sjećam se više, ali načelnik škole je bio general major danilo jauković. tko je načelnik tog makarskog pšrd-a?

VL
Avatar anlaser
anlaser
17:48 09.06.2019.

Krakovi hobotnice ne miruju .Gdje god ne mogu ubrati tuđu muku i znoj stave ključ u bravu i prodaju za kunu .Na sreću nekad i narod digne glas i suprotstavi se haračlijama .

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:07 09.06.2019.

Što se ova dvonožna repata tegleća marva buni zbog zatvaranja luke. ZNA SE tko može koristiti pomorska dobra (kao luke, plaže, marine, ribouzgojilišta i tsl.), samorazumljivo za simboličnu cijenu. Nisu naši zaslužni osloboditelji i branitelji krvarili svoje (te prije svega tudje) mudante da bi sada bezrepa stoka uživala državna dobra, Ovi trebaju opljačkati i ono malo što je još od državnih dobara preostalo, pa da bude mirna Hrvatska.

VL
Avatar pimpek
pimpek
22:02 09.06.2019.

niko od njih ne govori da je tamo sve nezakonito, objekt nema nikakvu dozvolu a ne može je ni dobit jer se bespravna gradnja ne može legalizirat na pomorskom dobru, to ne govore nego pričaju priče i basne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.