Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVSKA GORA
Povratak na članak

Prosvjed protiv odlaganja nuklearnog otpada: 'Nije prihvatljivo iz sigurnosnih i ekoloških faktora'

Dok su prosvjednici izražavali nezadovoljstvo protiv odlagališta, dotle je na tiskovnoj konferenciji, nakon kratke sjednice Vijeća, čelnik Fonda Hrvoje Prpić potvrdio kako protivljenje lokalne samouprave i građana ne znači da odlagalište neće biti izgrađeno na području njihove općine.

Komentari 4

SS
sokac sa drave
17:37 21.10.2019.

Ovi sto o tome odlucuju a apsolutna vecina su dalmosi i svima vama mora biti jasno da odlagaliste atoskog otpada nece nikada biti ni blizu dalmacije.

VL
IV
IvoDivo
16:22 21.10.2019.

Gamad uvijek i svugdje prosvjeduje. Najgorai najopasnija lokacije za Hrvatsku je Krško jer je blizu Zagreba, uzvodno. Zato stručnjaci trebaju odabrati najbolju lokaciju u Hrvatskoj, a vlada treba realizirati bez pitanja

VL
SS
sokac sa drave
17:46 21.10.2019.

Kada su nasi hvatali Todorica po Londonu on se je njima svetio sa blogovima pitajuci Plenkija i drustvo neka narodu priznaju da skladistimo otpad atomski od EU zemalja.On je nabrajao lokacije od Papuka,Krndije,Psunja,moslavacke gore i medvjednice.Rekao je da su to skladista velicine nogometnih igralista na dva tri kata.Todoric se vratio i zasto ga odvjetnici ne prisile da pokaze ta mjesta za koja je to tvrdio.Cinjenica je da u slavoniji zene mlade i stare oboljevaju od raka maternice i raka dojke.Hocemo istinu u samo istinu.

VL
RU
ruksak2
14:31 21.10.2019.

hdz trolovi je li došlo iz središnjice naređenje da li treba hvaliti ove što prosvjeduju ili ne ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.