Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Prosvjed protiv bešćutnih činovnika, a ne protiv države

U jednosatnom mirnom prosvjedu danas je 150 orahovičkih policajaca zahtijevalo ispravljanje nepravde. U ratu nije bilo razlike između aktivnih i pričuvnih policajaca, svjedočio je Ivan Vekić, ratni ministar policije RH

Komentari 16

BR
brkica2
23:55 30.01.2010.

Sada vidite kako revolucija jede svoju djecu.

VL
TC
tigar-cro
18:47 30.01.2010.

Eeee...dragi moji suborci, samo se i dalje, uzaludno....smrzavajte, bez rezultata kada ste neslozni i ne zelite da stvorimo JEDNU-----JEDINSTVENU UDRUGU !!! Pa, onda da vidimo mogu li LOPOVI, (politicari) ovako manipulirati nama!!!

VL
OB
-obrisani-
17:28 30.01.2010.

I ja sam pripadao Pričuvnom sastavu.Policija zajedno s pričuvnim sastavom smo bili prva borbena formacija u Hrvatskoj.Prošli smo svašta.Meni nisu htjeli priznati borbeni staš u Medačkom đepu.Pokrali su nam bodova da je to čudoi jedno.Oni koji su nam bili pretpostavljeni i grijali su fotelje u policijskim stanicama,zajedno sa svojim administrativcima i sinovima,koje su regrutirali u svoje kancelarije da budu na sigurnom,su danas najveći borci.Predstavljaju se bez imalo srama kao nekakvi branitelji,a da puške vidjeli nisu.Kad je sprovedena mobilizacija od moje jedinice pola njih se nisu odazvali,pa smo ih drugi dan morali skupljati.Mnogi su na razne načine iz rezervnog sastava isčezli,kad se po terenima počelo ići.Danas uživaju sve povlastice.Glume elitu.Dijele si odlikovanja,a naša su ukrali.Mi nemamo niti spomenicu.Na Velebit smo morali svakih 15 dana,jer nije bilo koga da nas zamjeni.Mnogi aktivni su otišli na bolovanje,kad su saznali da se \"ide\",a sada su rezervisti na marginama.Ovo što je Hrvatska policija napravila iz svojeg ratnog rezervnog sastava je sramotno.

VL
BT
bili-tartuf
17:32 30.01.2010.

ma to su svi Cínovnici jos´u Samoupravljanju,..oni drugacíje neznaju , takove skole i praksu su zavrsíli...a \"o korupciji,..necémo danas\"...

VL
MU
Mućanin
17:33 30.01.2010.

Ukinuli su vama da bi mogli financirati povtatak stanarsko pravo i povrat izbjeglih srba. Bit će još toga i sličnih čudnih slučajeva oduzimanja financijskih prava braniteljima!!!

VL
MU
Mućanin
19:34 30.01.2010.

RE:tigar-cro! Problem je u tome što se i u braniteljske udruge umiješala politika, kao što je slućaj sa Đakićem koji je predsjednik HVIDRE i istaknuti član HDZ-a. Taj razdor između braniteljskih udruga samo politici odgovara. Sad si samo zamisli kojuju bi političku moć imala jedna ujedinjena braniteljska udruga. Naravno da si to politička elita nije mogla dozvoliti!!!

VL
OB
-obrisani-
20:33 30.01.2010.

Zalosno je sto se to dogadja saljudima koji su stvorili ovo drzavu.

VL
OB
-obrisani-
07:28 31.01.2010.

uu sexualnoj revoluciji nevini uvijek stradaju,pa tako je i u ratnoj revoluciji isto jer je rat kurva čovječanstva

VL
PU
placenik_udbe
07:45 31.01.2010.

@Teresa E Vukosa daj malo bolje pogledaj drugog sdesna!! mislis da je taj u stanju nekaj stvorit?

VL
TC
tigar-cro
07:53 31.01.2010.

Mućanin Slazem se da su nas politicari i njohove sluge, tipa Djakic, \"\"rascjepkali\"\", ali, gdje je NASA odgovornost za takovo stanje!!??? Kamo je nestala nasa sloga??? Kada bismo se ujedinili, bila bi drugacija \"\"slika\"\", za sve, u drustvu..

VL
OK
okokučnopišalo
10:03 31.01.2010.

Ajde svi skupa delat! Živite na državnoj grbaći i to bolje od onih koji koji moraju raditi za vaše mirovine. I nemojte mi sad opet da ste vi bili zaslužni za ovo ili ono. Bili ste dragovoljci tojest volonteri a oni rade to što rade zabadava ili pomodernom hrvatskom gratis.

VL
OK
okokučnopišalo
14:52 31.01.2010.

tigar-cro Nemoj tu rijeć sa zvijezdicom toliko uzimati u usta. Pravi domoljubi rade a ne sisaju svoju voljenu domovinu.

VL
MU
Mućanin
21:52 31.01.2010.

RE:okokučnopišalo Po tvom komentaru se daje zaključiti da su za tebe svi branitelji ljenčine. Ti sigurno nisi branitelj jer bi onda znao da je puno njih izgubilo zdravlje na bojištu po hrvatskoj. Sigurno da se nisu išli boriti za neke privilegije ali kad im se dodjele za proživljeno i oslobađanje domovine neka prava na nešto onda se to mora ispoštivati!!!

VL
OK
okokučnopišalo
07:51 01.02.2010.

Po mom komentaru se sigurno neda zaključit da su za mene svi branitelji lijenčine. Ja sam komentirao članak gore .Ako i jesam bio branitelj sada sigurno više nisam. Rat je završio prije 15 godina. Na tisuće branitelja mirno radi ii na svojim leđima nosi teret ove krize u kojoj nije samo Hrvatska već cijeli svijet. Idu mi polako a siguran sam da ne samo meni na jetra ovi dežurni prosvijednici koji malo, malo nešto traže. Zapravo traže malo nego višeu vremenima kada dnevno tisuće radnika dobivaju otkaze....

VL
MU
Mućanin
11:10 01.02.2010.

RE:okokučnopišalo! Već sam ti napisao, ako im po zakonu nešto pripada onda se to mora ispoštivati. A ne ovima se to priznaje a ovima ne. Tebi sigurno neće smetati što će Hrvatska sada puste pare potrošiti na one koji su rušili i ubijali po hrvatskojo, pljuc!!!

VL
OK
okokučnopišalo
13:01 01.02.2010.

Ma neće Hrvatska nikakve \"puste pare\" trošit na nikoga jer ih nema. Kako to nejde u tvoju glavu. Nemaju samo branitelji zakonska prava već i svi ostali građani ove zemlje. Ovo tvoje \"rušili i ubijali\" je gora propaganda nego za vrijeme juge. Ako nemaš nikakve pametnije argumente bolje da šutiš. Sve manje ljudi radi a sve je više onih koji rade a ne dobivaju plaću. Zato Hrvatska nemože svima plačati ono što im po zakonu pripada. Meni smeta kad novac ide onima koji najviše galame a ne onima kojima je najpotrebniji! Jesi skonto! Čisto sumnjam!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.