Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI
Povratak na članak

Prosvjed 'Pet do 12': Do kada ovako, dok se svi ne iselimo?

Sindikalna tajnica u vinkovačkoj bolnici i medicinska sestra Lidija Zegović rekla je kako im je cilj da sustav prepozna samo ono što su zaslužili.

Komentari 3

PU
paul-umpe
17:49 09.09.2019.

jos oni rade u klompama.ma koga oni njeguju i zivot spasavaju.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
15:33 09.09.2019.

Badava ovima skola i fakultet ako vec poslije njih nisu shvatili hrvatsku realnost i istinu. Tuzna je hrvatska istina i realnost, da, ako ti tatica i mamica nisu jako, jako, jako,,,,,,,, premazani i namazani, mozes se oderati i klipsnuti uceci i radeci. Mozes steci koliko god diploma, magistrata i doktorata te raditi od jutra do sutra, ali ako ti tatica i mamica nisu debelo namazani i premazani, ti si opet gubitnik i sipak. Cak i sin/kcer nekog mafijasa/dilera (podmladak politicara i tajkuna ni spominjat ne treba) q-a vanjske temperature u srednjoj Europi ovih dana, ce uspjeti vise od tebe, dobiti bolju poziciju i daleko vecu placu svojim kupljenim diplomomama.

VL
NE
neboiznadzagreba
16:01 09.09.2019.

Nije '5 do 12', 12 i 5 je odavno prošlo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.