Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljstvo
Povratak na članak

Prosvjed dvjestotinjak Uljanikovih radnika: Traže ulazak u štrajk i ostavku Uprave

Tijekom jutra predstavnici Jadranskog sindikata i Sindikata Istre i Kvarnera, koji su uz druge sindikate u Štrajkaškom odboru, izvijestili su okupljene radnike brodogradilišta Uljanik kako su Upravi prenijeli njihove zahtjeve

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
12:40 23.01.2018.

gotova je priča o brodogradnji na sjeveru jadrana. prije neki dan je i sam debeljak rekao da on ne bi ulazio u to, jer da u ovakvim uvjetima nema šanse za opstanak. badava državna jamstva, samo će se poduzeće bespotrebno dodatno zadužiti, pa će u stečaju biti manje love za preostale radnike, kooperante (zanimljivo kako oni ne propadaju u toj suradnji sa brodogradilištem, oni znaju kolka je cijena njihovih poslova i ne rade sa gubicima, jer iza njih ne stoji, hm, država!). radnici imaju zahtjeve? super. ajmo im pustiti epizodu top lista nadrealista, štrajk rudara! u tom realističnom prikazu našeg svijeta će se prepoznati svatko od nas, bio on radnik, taksist, mali lokalni političar, ili veliki državni igrač.

VL
GU
General_U
13:41 23.01.2018.

opljačkala vas vaša uprava, rupa bez dna ima toga u istri ko bi reka...koliko ste novca ugurali tim lopinama i opet fali do kada???

VL
SJ
Sve je uzalud
19:47 23.01.2018.

.......niti jedna revolucija nije izvojevana galamom........

VL
KR
Krotila
12:49 23.01.2018.

naprijed radnička klaso

VL
Avatar Ronin
Ronin
18:01 23.01.2018.

Radnici, učite engleski i njemački jezik. Trebat će vam.

VL
PO
PozdravizIstre
13:35 23.01.2018.

Ljudi, samo kuraja! Uz vas smo! A ministri i drzavni vrh nek se izvole dovuci pothitno u Uljanik i neka ne greju doma dok ne najdu trajno rjesenje. Ako se moze za onaj Agrokor moze se i za Uljanik! Ljudi moji pa ono malo industrije ca tu imamo ko da namjerno netko zeli unistit. E pa ne moze se ni samo od turizma zivit. Drzava bez industrije ne moze funkcionirat!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.