Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena rana i prijelom

Prostrijelio dječaka puškom i kažnjen radom za opće dobro

Ilustracija/ Rad za opće dobro
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
14.06.2019.
u 14:47

Jedan dan zatvora zamijenit će mu se s dva sata rada za opće dobro, ukupno 600 sati.

Zbog prostrijeljivanja djeteta koje se igralo na dvorištu, Bojan B. (22) iz sela Paraga u Međimurskoj županiji osuđen je na Općinskom sudu u Čakovcu na deset mjeseci zatvora koji se zamjenjuje radom za opće dobro.

U ožujku 2016. u dvorištu u kojem se igralo više djece stavio je metak cal. 7,9 mm u cijev puške marke Mauser bez kundaka, zabravio cijev i čekićem udario po udarnoj igli. Puška je opalila i zrno je pogodilo dječaka u desnu natkoljenicu. Zadobio je prostrijelnu ranu, oštećenje mišića, višedijelni otvoreni prijelom desne natkoljenice i otvorenu ranu lijeve natkoljenice.

Bojan B., otac četvero djece, osuđen je da je iz nehaja općeopasnim sredstvom izazvao opasnost po život ljudi i neovlašteno posjedovanje vatrenog oružja. Jedan dan zatvora zamijenit će mu se s dva sata rada za opće dobro, ukupno 600 sati.

Komentara 3

TO
toljaga22
15:31 14.06.2019.

ne možeš vjerovati

UJ
ujo41
17:02 14.06.2019.

umalo cigo izgubio četvrtinu djačjeg doplatka a kazna .., neka ...cigo..neka .pa neće tebi tvoja država ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije